Troede at køn var problemet i min barndom.. men alligevel awesome ting 😀

Hej allesammen, kan I huske, at jeg – mest tidligere – skrev Meget om køn, om feminin & maskulin, og jeg tror, at den mængde artikler, jeg læste fra 2014-17, er oppe på et halvt tusind 😀

Jeg søgte alt den viden, fordi jeg troede, at køn var problemet i min barndom.. og måske jeg kunne lære hvor jeg kom fra følelses-mæssigt.

Og det er rigtigt, at min familie tror på maskuline mænd og næsten underkastende kvinder.. f.eks. sagde min mor engang, at et herrehold i fodbold aldrig kan have en kvindelig træner (omg!)..

og det er rigtigt, at min mor har den ting, at hun bliver hjælpeløs & passiv, så snart der ikke er en mand i huset.. men det er ikke, at jeg er femnin, der fik dem til at hade mig 🙂

Det skyldtes jo, som jeg skrev, at jeg søgte frihed, og ikke ønskede at leve i mors arme, til jeg dør. Men ikke at jeg gik til ridning, og ikke den enormt feminine måde, jeg legede på i barndommen.

Så er det, at jeg blev enormt optaget af det køn-emne, fordi jeg søgte viden om mine traumer (som i 2019 er gået væk med psykologens hjælp ☀️ )..

Men at jeg fik alt den viden til sidst har været enormt brugbart, bare ikke ift. min barndom, men ift. verden de seneste år!

For verden balancerede sig jo i en ny form, med klima-snak i stedet for udlændinge-had, og vildt ressourcestærke unge kvinder med lang uddannelse & åbensindede holdninger, der liker deres liv & har styr på tingene🌻

Og alt det har vildt med køn at gøre! For uanset om nogle grupper i samfundet ikke kan lide det fact, så er der i det store billede kæmpe, kæmpe forskelle på, hvordan kvinder & mænd klarer sig i 2019 & frem.

Så alt den viden, har hjulpet Teivi & jeg til at navigere gennem en vildt kaotisk verden de seneste år.. der har balanceret sig nu, hvor den gamle verden er væk, og et nyt årti starter snart 🌿

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s