Jeg forstår godt nu, hvad der skete 🙂 og alt er fint nok 🙂

Hej, og velkommen til, jeg vil fortælle jer om min barndom 🙂

og bare forståelsen, nu når der lige gik en dag siden psykolog.. hvis I kæmper med ting, kan jeg varmt anbefale at få den støtte & hjælp, det er guld værd ❤️

Og så tror jeg også, at ved at skrive tingene her, deltager jeg lidt i at nedbryde det helt skøre tabu, at det skulle være skamfuldt, pinligt, flovt at snakke med en psykolog.

Det er ikke pinligt at have brug for hjælp 🙂 jeg tror, at jeg kort, helt kort vil fortælle overskriften for, hvad den her episode, der gav mig diagnoserne og gjorde, at jeg følte mig u-elsket siden jeg var 9 år..

den handlede om. Der skete et mord i vores nære omgivelser, vi kendte offeret.. og (jeg gjorde ikke, men min familie kendte) gerningsmanden. Måske jeg bare allerede dengang valgte folk med omhu.

Mine forældre håndterede det helt, helt forkert.. en ikke-håndtering, passivitet, komplet passivitet, for jeg blev aldrig snakket med, om de følelser en 9-årig får der, og som voksne også ville få..

psykologen gjorde det klart i går, at jeg stod alene med det. Vi snakkede om i går i vores samtale, i nogle andre ord, at fra deraf sluttede mine følelser for dem i min familie.

For jeg prøvede at trænge igennem til dem, vis noget til mig, det lykkedes ikke, følelses-forbindelsen røg.. og erstatningen for den blev mine diagnoser.

Det blev lidt mere forklaret alligevel end bare en overskrift 🙂 og jeg har det så markant bedre psykisk efter i går 🙂 nu blev det okay, og uden min historie..

ville jeg ikke have Sveske & Teivi at elske, vores hjem Tartu at elske..og være i afsindig smukke Estland ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s