Ny, balanceret verden: ubetinget kærlighed til dem med et godt hjerte 🦋

Verden har balanceret sig 🙂 og god weekend! Nyder I også, at det er fredag? Vi har 30c her lige nu, men opdagede, at når stress er lav, så elsker jeg det..

hvis det er oven i hårde ting, så bliver det hele for meget. Og mit kamera er endelig, endelig sendt fra fabrikken til butikken, og så kan vi hente det indenfor dage!! 😀

Det er bare happiness 😀

Jeg vil rigtig gerne fortælle jer om psykolog i dag, og det kan blive lidt langt, men efter kommer vi til det med ny verden. Håber det er okay.

omg i dag, jeg var ved psykologen 🙂 og vi kom til den eneste dybe kerne, og som psykologen virkelig gjorde det klart er bag alt.. alt, jeg også har blogget om..

og alle andre ting, der er sket i min historie bygger på den episode, vi brugte hele snakken på i dag.

et minde, der er for brutalt meget bogstaveligt til at jeg putter det her, men den episode skabte alt fra angst til familie-forhold, tvangstanker. Og jeg havde brug for en terapeut, jeg stolede på, før jeg kunne åbne op.

Og bare Hvor lettet mit hjerte er nu, efter alle år fra 9 år gammel til nu!

Og snakke det ud med en professionel efter det var i mig, siden jeg var 9. Vi kommer til at snakke mere om det & om alt relateret.. Teivi læser en bog ude i venterummet, som hun kun læser under vores snakke, og hun færdiggjorde 1..

og er nu startet på Pelle Erobreren, der virkelig er en mursten, så der skulle være til mange snakke 😀

Så det med en ny, balanceret verden, som vi allesammen bor i (men nu eksperimenterer de jo med bosættelse på Mars 😀 ).. jeg har skrevet indlæg om en kæmpe kamp i samfundet, i alle lande i verden..

hvor en ny gruppe af unge, der er på en måde, som verden aldrig har mødt før, ville have & heldigvis også fik nu en ny verden. Vi accepterede ikke, hvordan det har været siden 60’erne..

som politik har vist på det seneste, så accepterede vi unge ikke længere folk med den klassiske DF-tankegang, væremåde & livsstil. Og der er undtagelser i folk! Jeg kender folk, der voksede op i 60’erne & 70’erne, som ikke er, dem vi skubbede væk..

men de er undtagelsen i en verden, hvor DF-tankesæt, den væremåde & livsstil styrede. Teivi & jeg vælger også virkelig vores people 🦋

Så også at da folk, der voksede op i 60’erne & 70’erne ikke var villige til at give os den nye verden, så tog vi unge styringen & byggede det nye selv, se på Greta Thunberg som et godt eksempel 🙂

og resultatet af hele den kamp for et nyt tankesæt i verden, der startede i 2001 og slutter nu.. er at vise ubetinget kærlighed til dem med et godt hjerte 🙂 Det er den nye verden, vi alle er i nu ❤️

Og hvor det faktisk er okay at sige, at nogen har et rotten heart.. og alle de mange, mange med et godt hjerte.. at de får kærlighed ubetinget fra os unge, der styrer verden nu, så uden at de skal kæmpe for det 😀

Så lige det med klima.. at naturen har et godt hjerte, så den får også vores ubetingede kærlighed ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s