Snakkede med psykolog om, hvad vi faktisk kan klare..

Hej allesammen, så er der noget nyt, der faktisk ikke er noget nyt i vores liv.. men det valg ikke at prøve på at tiltrække en masse mere i vores hverdag 🙂 jeg snakkede med psykologen om det sidst..

at selv gode ting, at hvis mængden af ting på ens tallerken bliver så mange, at selv hyggelige ting bliver til arbejds to do liste.. fordi man faktisk har puttet alt for meget i hverdagen..

at så er det tid til at checke ind, kan vi faktisk klare det? 🙂 det er så psykisk sundt & godt. Vi har haft en dag i dag, hvor især jeg har haft meget brug for at hvile..

og hvor vi ikke ville have klaret at have hundehvalpen Hygge oveni også. Og det er en ting, vi tog meget seriøst. At det skal være noget, vi kan klare, hvis vi skal have hende.

Jeg sagde til psykologen, at nu når Teivi’s karriere på det seneste har buldret derud ad, at så kan vi kun klare hygge oveni også. Men måske for nu ikke Hygge 🙂

Vi tænker lidt, at vi ikke kan klare, andet end det vi har, og så udviklingen i Teivi’s karriere, der bare skal fortsætte. Og vi har jo også rigeligt, både Sveske og mine ture i Tartu, og i morgen skal vi til hovedstaden Tallinn 🙂

Så måske bare at det er rigtig fint. Og vores ambitioner skal jo ikke gå ned i tempo, vi kan bare ikke have skyhøje ambitioner på alle felter i hverdagen. Kender I det, at man må vælge det felt, hvor man lægger sine ambitioner..

så man faktisk også har energi at investere i det felt. Så man får sine ambitioner i mål 🙂

Lige nu har vi en skyhøj ambition om vores hjem, og lave det, og så Teivi’s karriere og mine ture & sociale medier. Når så hjem er på plads helt, så vi har det projekt af tallerkenen, så kan vi nok få Hygge 🐶

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s