Glad for jeg live-bloggede om det & godt med den forandring 🦋

Hej, og velkommen til igen 🙂 man tager..

  • en mia. unge & hundreder af millioner af familie-konflikter
  • en ung generation i kontrast til de tidligere
  • et helt ny-opfundet tankesæt om at være åbensindet
  • og så tager man en masse ressourcestyrke blandt unge

Det hele sat sammen, så har man gennem in.ten.se spændinger i alle lande siden 2001, så i 18 år,.. en forandret verden. Hvor det politisk korrekte, så det som man ikke får skældud for at mene..

er at minoriteter skal støttes, at naturen skal genopbygges, og at der skal vises hjerte ❤️ Mixet med at lande skal samarbejde, i stedet for at være nationalistiske.

I Danmark kunne det da være skønt nu, hvis man endelig kunne putte Dannebrog uden at det skal henlede tankerne på.. jaja 😀

Det er en ny verden. Der tog 18 år at bygge. Og det giver jo mening i det lys, at det er en verden med et langt, langt mere ansvarligt, voksent tankesæt.. og at man efter 18 år jo er myndig 😀

Det startede i 2001. Der startede også en ny generation. Og at verden skulle blive komplet forandret fra uge til uge.. var lidt svært at forudsige dengang. Men hvor Er jeg glad for, at jeg de seneste måske halvandet år har blogget om den her forandring..

make-over, ombygning af væremåde, tanker & følelser hos folk i verden ❤️ Så kan vi slappe af lidt nu, og det er skønt, at den lidt fejring af, at kampen for en ny verden endelig er overstået & vi fik den nye verden..

den fejring med tagget klimatosse, der gik viralt.. den – vi har vundet, hurra!.. at os på vinder-siden også havde nok indsigt til at se, at den fejring ikke skulle fortsætte længere..

for den kunne også gå ind i mobning af nogen, der ligger ned, og derfor er det fint, at det tag klimatosse, og måden vinderne brugte det på, også gik i sig selv igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s