Lige nu: verden vil snakke flere træer & ikke mere om..❤️

Hej allesammen.. så er der valgaften 🙂 og det er lidt sjovt den her gang, for mere end at starte noget nyt med et nyt sæt politikere..

så er valgresultaterne i aften meget mere en cementering af ting, der allerede er sket 🙂 f.eks. var DF-lederen ude i dag og sige overraskende ærligt..

at for DF-fløjen i hele verden handler det om overlevelse nu, og ikke om succes! Og det er faktisk det samme, deres vælgere er i. I hverdagen.. de har så ikke styr på livet, at dagene handler om overlevelse.

På et humant plan, vil jeg så gerne have, at folk – alle – klarer sig godt. Samtidig så er det de personer, med de holdninger, der som i sidste uge opsøgte mig på gaden og spyttede efter mig..

det gør de tit.. fordi jeg gik i en lyserød bluse & gjorde pigede ting som at tage billeder. Så mens jeg ikke håber for nogen i verden, at tingene går galt 🙂 ..

så kan jeg have det fint med, at deres gruppe ift. stemme i samfundet er så trykket ned, at verden nu snakker klima (som jeg skrev om i går), og plante flere træer & redde flere bier.. 😀 ..

end om indvandrere og at mænd skal være mænd, og ikke gå i lyserøde bluser, og at business karriere, som Teivi er i, skal være styret af mænd.. og at glasloftet i arbejdet er en god ting, og at kvinder forresten skulle være mindre intelligente..

Omg, hvor er det skønt at være kommet til et punkt, hvor de her.. ekstremisters.. holdninger bare er undertrykket & af de store masser af ressource-stærke personer set som forkerte 🙂

Og DF-lederen sagde også i morges, at det er mange, mange folks fordømmelse af den her gruppe personer, der til sidst fik dem ned. Jeg ville ønske, at man kunne få deres holdninger ned, og det at de f.eks. finder på hate crimes.. få det ned..

uden at de også skulle crashe i livet, og deres hverdag ramle sammen, ting jeg også har skrevet om..

Det er bare ikke det, der har været muligt, at gøre deres holdninger & for nogle også hate crimes stille, uden at de som personer også faldt sammen i deres hverdag. Så mens jeg ikke ønsker, at nogen skal falde sammen, og få et dårligt liv..

så har den store ressource-stærke del af verden, der f.eks. ledes af Greta Thunberg.. bare ikke kunne gøre deres holdninger og for nogle også udskejelser stille.. uden den anden ting også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s