Sundt at snakke – og rykke os fra, at det ene land skulle være plus, og..🦋

Hej allesammen, måske har I læst med i, at Teivi & jeg checkede ind med vores følelser ift. vores lande. Det var en snak om, hvor vi gerne vil bo, fortsat Estland, eller i Danmark igen?

Og der er jo ikke noget galt her 🙂 det er måske bare meget naturligt, at man kan tænke over det, når vi nu er en international lille familie. Og..

da vi flyttede fra Danmark, der, pga. rigtig dårlige minder med min familie, havde vi i hovedet at det ene land bare var minus & så det andet plus. Og intet i verden er jo sort-hvidt, som vi var lidt i pga. traumer.

Please tilgiv os, at vi kom til at tage vores oplevelser med en bestemt familie i Danmark sådan ud på det at bo i landet 🙂 en fejlvurdering af os, og senere har vi så også set, at intet land skal ses i lyset af kun et hjørne af det.

Det er netop også det, at vi gik lidt væk fra det tunnelsyn og være oprevet over en enkelt ting.. at vi har set at i både Estland som i Danmark er det plus og minus, og imod & for at bo der 🙂

Og det er det balancerede syn, min psykolog taler kun om balance.. 😀 ..der er det sunde at være i, og hvor man faktisk kan tage en beslutning, fordi man ser på tingene realistisk. Og det mest voksne at være i.

Man kan ikke vurdere et sted at bo, mens man er oprevet over 1 ting.. som at en direktør-løn i Estland er en dansk normalløn (men priserne jo så også meget lavere, så det balancerer sig en del)..

Så vi skulle stoppe med at være sure over en ting som det, og så på een gang tage ind i billedet alle plusserne sammen med de forskellige minus.. tage fugle-brillerne på, og så har vi kunne se, at græsset ikke er grønnere i det ene land frem for i det andet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s