En lidt trist historie midt i en gylden ny verden ❤️

Hej allesammen, så i Eurovision? 🙂

Det går virkelig hurtigt med, at verden stabiliserer sig, i den her nye form jeg har skrevet en del om. Teivi & jeg har jo været lidt frontkæmpere i, at der ikke skal brage techno ud af biler, og at alkohol..

ikke skal være ensbetydende med at forstyrre naboer og andre omgivelser, og i det hele taget tage hensyn til hinanden 🙂 lige nu.. midt om natten, mens jeg lige venter på at Teivi kommer hjem

(med bl.a. et kilo Skipper Mix fra Danmark 🇩🇰 )

..kører en rundt i en bil helt uden formål, og speeder op vredt, og så ned igen, og speeder så igen, så motoren brøler, for det er hans ked af det, han tager ud.. når ressource-stærke taler roligt deres følelser ud..

så tager den her anden gruppe ked af det ud ved at rwoon rwoooon i deres bil, og køre bare et eller andet sted hen, bare væk fra dem selv & deres følelser.. deres at han er så ked af det lige nu, og er det altid..

Og den ting, den her store gruppe af personer, er desværre et produkt af en verden, der ellers på en del punkter bliver langt mere åben, hvor homoseksualitet aldrig har været mere accepteret, og unge omfavner det 🙂

Og hvor det bare ikke er cool at være på DF-fløjen, men f.eks. Alternativet og Radikale har medvind, de åbensindede har medvind ☀️

Og der er noget med, ser jeg mere og mere, at den her gruppe, der som ham kører deres ked af det ud i rwoon rwooon midt om natten, men nu gør det uden techno bragende ud, og med alkohol til, men ikke fest-alkohol..

de trist drikker flaske efter flaske, og laver det rwoon rwooon.. uden at have et sted at køre hen. Det gode havde jo været, hvis de personer ville udvikle en mere voksen måde at håndtere deres følelser på..

for det er den ting, at de ikke har udviklet det, der i psykolog sprog hedder Healthy Adult Mode, hvor man netop kan håndtere følelser. Og jeg håbede, at de ville udvikle det..

men de er stadig, desværre og trist, i deres Child Modes, nu bare uden at larme med techno og råbe og provokere, når de ser f.eks. mig.. men nu i stedet bare tømme flaske efter flaske og prøve på at glemme deres hverdag..

mens dem, de ser som eliten, og som klarer sig godt bliver højere & højere uddannet, tit på uni, og får velbetalte jobs, er gift med en anden ressourcestærk.. og bliver gift i det hele taget.

Jeg er super tvistet omkring det her, for det ideelle ville jo være, hvis man kunne få den gruppe til at udvikle et sundt Healthy Adult Mode, så de kunne håndtere deres følelser. Men det sker ikke, og det kommer ikke til at ske..

og hvad løsningen så bliver på, at den ene gruppe drikker sig væk.. bare kører, og speeder højlydt med hjulspin uden at have et sted at køre hen, og en anden stor gruppe stormer ind på uni..

ingen ved lige nu, hvad løsningen bliver, men det er en spændende verden. Det, der er kommet, og som er sikkert nu, det er at det, jeg har beskrevet lige her, er blevet et stabiliseret mønster i verden, som ikke rulles tilbage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s