I må aldrig ændre jer ❤️ Nu var det tid til at sige det

Hej allesammen.. I må aldrig ændre jer 🇩🇰

Tænker I nogle gange på, om I er gode nok? Rasmus Seebach har en sang, jeg netop har puttet på en ny playliste, jeg har lavet.. der hedder Når jeg savner Danmark..

For jeg kan lide Danmark, som jeg kan lide Estland 🙂 af forskellige grunde, og begge lande er skønne. Da vi boede i Danmark, kæmpede vi meget med, hvordan Danmark tit kunne være før. Men Danmark har ændret sig, siden vi flyttede.. og nu er det tid..

Langt om længe, for jeg har glædet mig til at kunne sige, at I må virkelig aldrig ændre jer 🇩🇰 Det, der skulle til, var at danskerne skulle have mere at slås med i hverdagen.

For det giver et blik for, at ikke alt er perfekt og fantastisk i Danmark.. modsat i alle de andre lande, især de ‘fattige lande’.. backstory er lidt, at vi stødte meget på den i Danmark at ‘her i Danmark, er tingene gyldne’..

og at når vi fik postkort fra danskere, der havde rejst, at så påpegede de altid i kortet & i snakke senere, hvor fattigt der var, i det land de havde besøgt.

Men nu når Danmark har udviklet sig til, at der er lidt mere at slås med i hverdagen, så er en mere beskeden fremtoning begyndt at være, når andre møder danskere.

Og derfor er det nu sådan, at vi har lyst til at give danskerne et kæmpe kompliment for jeres følelses-hjerter af guld, og den omsorg for hinanden & gode ønsker for hinanden, og alle smilene på gaden..

jeg har så længe ville skrive det kompliment ud til alle i Danmark, og jeg har gjort det lidt tidligere, men først var det nødvendigt som sagt, at Danmark ændrede sig lidt, så det ikke ville stige nogen til hovedet..

og det ikke ville ende i we are so awesome ting at sige som ‘but here in Denmark..’ For der er de skønneste, fantastiske ting ved danskerne ❤️

Danskere skulle også bare blive lidt mere yndefulde (beskedne) i at udtrykke sig om sit eget land 🙂 og da jeg de seneste to år er stødt på danskere, der faktisk har påpeget ting ved Danmark, der er negative.. så blev det tid til også den her ros til Danmark & alle danskerne 🙂

Jeres fokus på følelser & hygge & skønne ting som træer og blomster, og at man kan snakke nemt med danskere om problemer i hverdagen som min angst.. vi elsker jer for det ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s