Glad indsats i vores lille familie, før Teivi er i DK i morgen 🇩🇰

Hej, og har I haft en god weekend?

Jeg ønsker mig jo rigtig meget et bestemt vlog-kamera, der blandt andet kan filme under vand nede i floden 😀 og ved midnat, kl. 23 i Danmark, starter et power sale i den butik.. og så ser vi, om det er på tilbud!

Vi har endnu ikke set her i vores nye hjem, hvordan det er i august at gå ned til floden helt tidligt om morgenen med tåge, og så med det kamera ❤️

I morgen tager Teivi til Danmark! Hvor hun skal være indtil natten til fredag, og nu kan man heldigvis flyve direkte til Tartu, og ikke med nogen bus fra Tallinn..

så hun kommer med taxa fra Tartu lufthavn kl. virkelig midt om natten 🙂 til gengæld så har kontoret i Danmark altid buffet til de ansatte med bl.a. kronhjort og kalvekød og andre gode ting.

Og så er det virkelig begyndt at være godt at bo i vores hjem her! Vi har dekoreret det meget, hængt billeder op & naboerne synes det er så hyggeligt, at vi går med Sveske i hendes sele ude i haven!

Lige nu lagde lille Sveske sig på lammeuld ved mine fødder ❤️

Og vi bagte fire pizzaer i dag! Så jeg har masser af mad, plus vi har købt ind til en kæmpe pastagryde, som jeg også laver. Så alt er godt for os 🙂 et af målene med, at jeg har bloggen her..

er dels at give info til samfundet, men også forklare ting til vores omgivelser.. som hvorfor vi pludselig var helt andre personligheder efter familie-konflikten.. de ting ændrer jo en dramatisk.

Og hvad det vil sige at have angst, og hvad det gør for tanker, følelser og væremåde. Og i takt med bloggen, så møder vi rigtig meget forståelse, og vi er Så taknemmelige for det. Tusind tak 🦋

Når vi har ønsket en stille verden, som jeg har skrevet om er ved at blive skabt.. så er det ikke kun fordi, at vi tror på balanceret væremåde (det gør vi virkelig, hav balanceret væremåde)..

men også fordi at mange af dem, vi har kæmpet med, slet ikke har været klar over, hvor meget deres alkohol & party-personligheder skubber til f.eks. handicappede, inkl. os med psykiske diagnoser.

Eller bare de stille typer, at jeg tror ikke, at de meget claiming territorium mænd, og rygende råbe-typer ved, hvor meget skade de ender med at gøre på andre mennesker som de stille personligheder.

Og det er på de punkter, at vi mærker, at når blog-verdenen virkelig har taget det her med åbne op om følelser.. til sig.. at så sker der ting, når det kommer til forståelse 🙂 og også tusind tak for det 🌿

Måske også at de meget voldsomme typer derude opdager, at det der stille og lidt følsomme kan noget 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s