Vi fik vores verden.. så give slip på kampen 🦋

Hej allesammen 🙂 det bliver torden her! Tror jeg

Det er også godt, for det skulle starte sommeren endnu mere. Jeg har jo skrevet om nogle ting på det seneste.. en kamp mellem lag i samfundet, der har været i 4-5 år. Og har taget kræfter for alle i verden.

Det har været intenst at være i verden siden noget 2014.. men os, der går op i roligt & stille, og ønsker en verden, hvor tingene ikke handler om alkohol & party.. og hvor folk ville stoppe med at ryge, og jeg ved ikke, om jeg skal være dommer over det..

men neon-lyserødt hår eller grønt er bare lavt 🙂 og vi har ønsket en verden, hvor biler ikke brager bas ud, og hvor skændes ikke er en screaming fight til skue for alle naboer, men hvor man snakker roligt om tingene..

og hvor folk prøver på at finde et kompromis, og giver sig når grund til det 🙂 sådan en verden har vi ønsket, og den store gruppe der har ønsket det modsatte.. de tabte kampen & har det rigtig, rigtig hårdt nu.. de er dømt i samfundet.. Og ved det punkt..

er det netop tid til at se sig i spejlet for alle i verden.. og os som Teivi & jeg, vi fik vores verden, som vi ønskede, og så flere ting med det..

For være en god vinder, der ikke jubler, for det hele blev ret trist at være i, og skellet skal aldrig blive som i USA, hvor nogle lever i papkasser og andre i luksusvillaer.

Der skulle bare lidt system på det hele, så væremåde er balanceret & reguleret lidt 🙂 vi prøvede at have et helt frit samfund, men når det kommer til væremåde, så er der en gruppe, der ikke kan styre den frihed. Uanset hvor skøn tanken om total frihed lyder.

Og vi jubler ikke, og det skal vi ikke, over at vi fik vores verden til sidst. Jeg har set, at vores familie-konflikt var en enkelt sten i et bjerg.. i et nyt samfund, der blev bygget, netop gennem konflikter både i millioner af familier og på andre punkter i verden.

Og det er ikke noget at juble over, at det skulle gå gennem det, vi skal bare leve nu 🙂 i fred & ro, og nyde naturen og årstiderne, og at vi ikke skal kæmpe så meget mere.

Da jeg skrev en bog om netop sådan nogle kampe, men fiktion.. der sagde Teivi at den skulle slutte med, at hovedpersonen Ulrikke bare gjorde noget lidt nede på jorden som at drikke en kop kaffe ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s