Tourette & råbe seksuelle ord offentligt.. gør det bedre DR

Hej igen allesammen.. jeg er ked af at måtte spamme jer lidt lige nu 🙂

Men DR har en udsendelse på vej om tourette, som jeg jo har blandt andre diagnoser, og der er bare nogle ting ved det, jeg må skrive om.. nu må vi vente på udsendelsen, self.

Det er trods alt mest den, der går ud til hele landet, og hvis den giver balanceret info, så kan det være acceptabelt 🙂 men artiklen om udsendelsen, der ligger i DR online lige nu starter med en dramatisk sætning..

om forestil dig, at du ikke kan styre ting, du råber og siger.. here we go again, at tourette patienter råber seksuelle ord offentligt..

I alt mit liv med tourette, er jeg stødt på det 1 gang. I et indkøbscenter. Og på alle weekender med tourette foreningen, har jeg aldrig set det. Det er m.i.n.i.m.u.m af patienter der har det.

Nu må vi vente på udsendelsen, men so far kunne det have været langt mere balanceret info ud til hele landet. Det, de fleste har, er lette tics som at rynke på næsen med nogle sekunders mellemrum, eller en gang i minuttet.

Og at man har brug for struktur & ro i hverdagen. Men at vi skulle gå rundt i byen og råbe seksuelle ord.. kom igen, DR.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s