Lars reddede økonomien.. så lad Mette nu stå for det grønne & sociale 🌿

Hej allesammen..

Jeg har taget DRs kandidat-test til valget, for jeg har været meget i tvivl, ikke komplet i tvivl, men lidt, og på den måde at jeg også skulle tænke, hvem skal lede holdet? Lars har bare været længe, og er kørt lidt tør.

Og så er han blevet lidt for magelig & arrogant, synes jeg 🙂 Mette kan blive Danmarks nr. 2 kvindelige statsminister, og lad os da bare føre an. Jeg tænker heller ikke i alt eller intet, og da jeg er et sted i midten..

så tror jeg på, at fløjene kan forskellige ting – uanset hvilket køn der er statsminister 🙂 det er lidt rigtigt, at S støttet af Enhedslisten bliver en rigtig dyr, men også grøn & social fornøjelse.

Man kan bare ikke klippe håret af en skallet, og hvis pengene ikke er der.. 🙂 den ting tog Lars sig lidt af, i en tid hvor kassen var tæt på tom. Og han gjorde ikke ting, han likede, men ting der var nødvendige fordi..

Danmark var ret tæt på statsbankerot, og så ville alt velfærd lukke ned. Det undgik han, og det skal han have noget credit for, og så er det også tid til lidt forandring 🙂

Så Mette i førersædet støttet af midten, er måske ikke så dårligt 🙂 og så lad os da en gang for alle stoppe med at stemme på DF-fløjen! Men deres tankesæt er også så forældet ift. hvordan det er in at tænke i 2019..

plus at DF-fløjen stort set ikke genererer nogen stemmer hos de unge, så tiden vil gå helt ad sig selv 😀 og så lad os gøre noget for miljøet! Jeg tænker det lidt lokalt.. og hvis alle tænker det lidt lokalt omkring deres plet i verden..

så bliver det samlede billede jo en global indsats 🙂 jeg liker, at vandet i hanen er rent, og lige nu er det hot topic her i Baltikum, at de vil bygge en jernbane fra Tallinn her i Estland i nord..

og så ned til Vilnius i Lithauen. Der er Meget diskussion om det, for det koster penge, og ideen er også at fjerne nogle af alle folks irriterende mange biler. Stop nu den produktion af biler!

Og herovre er folk desværre ret besatte af biler.. jeg forstår ikke hvad det nice ved dem er, og de har altid kun irriteret mig og larmet 🙂

Og i kandidat-testen var der et spørgsmål om EU skal udbygge jernbane-nettet på tværs af EU.. og åh ja, det synes jeg! Vi overvejer nogle gange at tage en tur til Italien eller noget, og ville elske komfortabelt at kigge ud på Alperne mens vi kører igennem 😀

Når både lufthavne er besværlige, tager tid, de ligger som regel mest i hovedstaden, og vi bor ved grænsen til Estlands Sønderjylland.. og så kan man sidde stille og roligt i toget at hygge 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s