Det sidste blev stille nu 🦋

Det er weekend! Er I klar til fri lidt?

Sveske har lagt sig til at sove lige mellem jeg og så Teivi der strikker & ser vlogs. Det er hygge 🙂 jeg er helt overvældet, men på en skøn måde..

for vores eventyr er nået hertil. Vi overvandt at være i vores familier og bryde med dem, så naboerne i ghettoen, og så har vi også kæmpet med alle mulige ude i samfundet, der er som vores naboer dengang i ghettoen..

så skulle vi gøre det lidt personligt her, både ved lige at få skiftet ud i en enkelt nabo eller to her.. speede den ting lidt op.. og så er der stille nu & i dag har vi hængt billeder op på vores nymalede væg i gangen 🙂

Det er bare vores hjem her, og vi kan gå ud i Tartu nu stille og roligt, for samfundet blev stille. Psykologen, da jeg snakkede med hende i tirsdags, sagde..

at i de kampe mellem lag i samfundet, der er overstået nu, blev der nogle tabere, som har det rigtig, rigtig hårdt i samfundet nu. Men hun gjorde det også klart, at uanset hvor gerne man ville, så kan man ikke redde alle..

og vi ville gerne, men man kan ikke. Og havde deres gruppe vundet de kampe, så havde vi haft det rigtig, rigtig dårligt, så det var nogle trælse år, de seneste 4-5, hvor der bare var kampe mellem lag i samfundet..

og det var ikke muligt andet, end at nogen ville få det hårdt efter. Psykologen sagde så, at vi skal bare prøve på at fokusere på vores lille familie, og bygge den.

Nu er det sommer, efter alle de mange, mange indtryk & ting.. og store processer i samfundet, der slet ikke har været skønne at se på. Eller være i for nogen.

Der er et nyt samfund nu i 2019, og Teivi & jeg vil nyde sommeren 🦋 det er den første sommer, hvor der er stille. Vi har aldrig prøvet det før, eller følt det før, at der er stille i os & omkring 🙂

Så jeg vil nyde årstiderne rigtig meget, og det er også akvareller af blomster, vi har fået op i gangen. Sommeren i Estland varierer så meget. Juni er sump, juli og halvdelen af august er meget ørken-agtig, og så kommer tågen..

Det er så flot at stå nede ved floden med alle træerne, bortset fra temperaturen er det ret tropisk dernede, og så tidligt om morgenen se tågen rulle ind over vandet ☀️

Det er også noget, jeg glæder mig til 🙂 jeg har altid haft det dårligt med at sige det jeg glæder mig til.. for det jeg mig og mig og jeg og mig hele tiden, er ikke sådan jeg ønsker at være 🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s