Vi skriver med dem, der skal finde hvalpen Hygge til os 🦋

Godmorgen, så er der nyt om Hygge! Altså hvalpen vi skal have

Det er en organisation, der finder velegnede hvalpe med den rette personlighed og psykologi til at være psykiater-hjælpehund. Til netop en som mig, der jo har angst og andet..

Så hun vil puffe mit ben, indtil jeg har taget min medicin hvis det glipper, og når jeg bliver forvirret og mister overblikket, og det giver angst, så vil Hygge komme til mig og vise..

måske nus mig lidt, og så gør vi dig rolig sammen 🦋 jeg fortalte psykologen i går, at vi skriver med dem nu, og hun klappede næsten i hænderne af begejstring 😀

Sendte dem en kort e-mail bare med.. vi har læst om det, what next? Og så sendte de en lang e-mail tilbage med information. De rigtige hvalpe, der vil være gode til special-træningen hænger ikke lige på træerne, og efter vi har fået Hygge..

så vil det tage 2 år at træne hende, men undervejs bliver hun jo løbende rigtig god ☀️ Og så skal vi nok ud at snakke med dem på et tidspunkt, men det har vi ikke aftalt endnu. Men glæder os!

Og så bare have en hundehvalp sammen med Sveske, der ude i haven har vænnet sig til naboernes kæledyr, så hun er lidt kommet over chokket, at der findes andre dyr i verden også 😀

Så det var lidt nyt om Hygge 🐶 har I kæledyr?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s