Vores drøm.. samfundet er blevet mere stille nu, i 2019, endelig ☀️

Godmorgen allesammen

Måske læste I for et par dage siden, at jeg skrev om et ønske.. at samfundet skulle blive mere stille. At den anspændthed mellem de sociale lag i samfundet, man kan mærke bare man går på gaden..

bare ville stoppe. At folk, der klarer sig forskelligt i samfundet, ville slutte de her intense magtkampe..

og vi synes faktisk, at det er begyndt at komme 🙂 det har været sådan 5 år plus lidt mere, hvor verden har lavet et nyt hierarki.

I ca. 2001 begyndte en helt ny gruppe mennesker at findes 🙂 en kreativ gruppe, der har super styr på hverdagen og familie-livet derhjemme, lange uddannelser fra uni & jobs der ikke kun giver penge..

men hvor de her personer har de jobs, for det giver dem indhold i deres liv, og det er sjovt at udføre kreative opgaver. Lidt modsat de arbejder-jobs, hvor mange bare venter på den næste lønseddel og føler sig udnyttet af arbejdsgiveren.

Men de her spiser virkelig sundt, går måske til yoga & har et glad’t liv, som de elsker og derfor gør de rigtige og sunde ting for 🙂

At den her kreative, styr-på-livet, virkelig ressource-stærke & veluddannede gruppe opstod i verden.. gav de mange spændinger mellem sociale lag, der sluttede med kampene i Paris f.eks.

Og så nu, i 2019, endelig.. at den her nye orden, med hvem der bestemmer i verden endelig, endelig er ved at falde på plads.. efter meget intense år, som vi har kunne mærke helt ned i lille Ülejõe i Tartu, som vi bor i nu.. det er virkelig befriende 🙂

At dem, der mistede deres magt til den her super ressource-stærke gruppe.. er begyndt at bare acceptere det. Og acceptere også.. at med det magtskifte socialt i verden, er det også en ny kultur, der styrer nu. I alle lande.

Med værdier som at man ikke går i byen hver weekend, men hellere arbejder på et velfungerende familieliv. At uddannelse handler om at få et godt job & faktisk lære noget.. og ikke kun at hyggesnakke med sine medstuderende.

At man er ikke-ryger & ikke vælter sig i alkohol, og at høj musik foregår i høretelefoner. Og også at man bare ikke har alle de smertefulde følelser, som høj musik handler om at distrahere en fra, så ikke have lyst til høj musik.

Sådan nogle ting 🙂

Også at man snakker stille & roligt om uenigheder med sin kæreste, ikke råber og skriger ad hinanden til skue for naboerne.

Med de her nye værdier socialt, der styrer verden mere & mere, bliver det så muligt at leve sin hverdag roligt & helt normalt & stille med styr på tingene 🙂 uden at det bliver forstyrret hele tiden.

For som jeg skrev sidst, så er det jo det, de her virkelig ressource-stærke vil.. bare have ro til at leve normalt, med styr på tingene & børnene i gode skoler med sund mad & gode lærere osv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s