Gøre samfundet lidt stille 🙂

Hej allesammen, lidt opfølgning på at vi selv blev en brik i et stort puslespil..

..der dækker hele verden. I virkelig alle lande, er der lige nu en social kamp om, hvem der skal bestemme. Der er folk som Rasmus Paludan, der provokerer & brænder koranen af..

og så er der rolige og stille, der bare ønsker at leve normalt 🙂 og self. er de to typer et spektrum, der kan være i større eller mindre grad, afhængig af hvem man er, folk er forskellige 🙂

Men i hvert fald så har der været politikampe i Paris med De Gule Veste, der protesterer mod dem, der i Danmark ville bo i Hellerup. Og det er klassisk for verden lige nu.

På en måde en klassekamp som i Sovjet, bare ikke så politisk, men meget om kultur i de forskellige lag af samfundet. Om hvilken kultur der skal bredes ud i verden.

Og der har været en vis kamp også her i foråret. Men den kamp er også endt et sted.. og der er ved at falde ro på i verden igen 🙂 så er det nemmere også for Teivi & jeg at bare..

trække vejret roligt og stille, og leve vores hverdag ganske normalt. Vi ønsker jo bare at bygge vores rede, eller hule med Sveske og måske hunden Hygge senere.

Og de der kampe i verden mellem lagene i samfundet.. de er meget krævende psykisk. For de er i luften, når man går på gaden især. De spændinger mellem grupper, der klarer sig forskelligt i verden.

Og det kan jo også komme ind og påvirke direkte, som i Paris når der er politikampe ude på gaden, og når 1. maj løber af sporet og ender i kampe som i København..

hvor den ellers rigtig hyggelige fejring, som 1. maj i Danmark jo er, desværre fader lidt. Men der bliver stille igen altid ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s