Fordi vi kontaktede hans.. mor..😀 godt resultat

Hej allesammen..

Så har der været lidt hverdag udvikle sig i et par dage igen, og så lige en opdatering på det hele 🙂 lige nu regner det i Tartu! Normalt får vi masser af sne, sol og skyet, men sjældent regn her i det sydlige indlands-hjørne af landet.

Men så bliver der måske en masse natur at fotografere af det 🙂 sådan lidt mere grøn natur. I hvert fald.. der er sket lidt.

I lørdags valgte en af vores naboer, vi bor i et hus med fem lejligheder.. en 30-årig.. dreng.. fra teknisk skole, der låner sin mors lejlighed her & bor i den..

at holde drikkefest som var de helt teenagere.. ude i haven.. til klokken 6 om morgenen med beat, techno bragende ud hele natten.. han havde bare ikke tænkt på, at vi godt ved, at han bare bor i sin mors lejlighed 😀

Og da de segnede af alkohol, var der stadig ild i et kæmpe bål, de havde tændt.. og havde vi ikke holdt øje med bålet fra vores soveværelse, kunne det have brændt hele bygningen ned.. da de var segnede og blackout.

Derefter var der så mange tømmermænd happening, at det tog ham 3 dage at rydde op i haven efter hans & vennernes udskejelser. Men ja.. indtil han var 27 havde han kun folkeskolen..

Og så fik hans.. mor.. ham ind på teknisk skole. Men hans mor arbejder sjovt nok på universitetet, og hun fik en virkelig velformuleret, effektiv e-mail kl. 6 søndag morgen..

og kun timer senere havde hun bedt sin 30-årige dreng om at skrive en undskyldning ud til alle naboer som det sidste, han gør i vores hus 😀

Og i øvrigt pakke sine ting i hendes lejlighed, og flytte ud derfra ASAP 😀 tak, skrive-skills som Teivi & jeg har opbygget 😀 og virkelig, at vi som i folkeskolen skulle kontakte hans mor..

Men nu flytter han, og det er godt nok. Og moderen vil vist ikke selv komme tilbage og bo i lejligheden, for hun skammer sig ret meget.. så den kommer nok til salg, og det er faktisk hele 3 nye naboer vi får ud af de 9 lejligheder i de her 2 huse, der deler have 🙂

Så det var lidt af, hvad vi har haft gang i, hvad går I og laver? Så har jeg også tænkt på.. at det brodere korssting som jeg lavede for et par år siden..

at det var en fin ting at gøre, jeg havde bare så meget angst i vores gamle hjem, at det ikke virkede med mine diagnoser. Så måske prøve her i vores nye hverdag, og så starte ud med et mindre projekt 🙂

Og.. ift. ham naboen, der flytter ud nu, at vi har lært så meget af vores gamle hjem ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s