Jeg får et nyt kamera til mine videoer 😀

Hej..

hvis I også godt kan lide at tage billeder og filme, hvad går I så op i? Sådan hvad kan I lide at tage billeder af, og hvad fokuserer I på, når I er ude?

Teivi havde jo mulighed for at blive fotograf, men valgte en anden vej. Og nu tuller jeg så rundt og tager billeder & videoer 🙂 og har øvet mig i et par år, og det er da ved at blive ret meget en passion for mig.

Vi går meget op i, at selv om mange tror det, så er det ikke et fancy, dyrt spejlrefleks kamera, der gør tingen. Brug hjertet, observer det smukke..

og vær mindre I’m så awesome med dyr teknik, kunne især mange mænd lære af 🙂 til gengæld, så kan man heller ikke købe den laveste kvalitet, det skal bare være balanceret 🙂

At man er klar over, at det vigtigste er hvad man selv gør, og så kan et rigtig godt kamera støtte en i det.. men den største del er en selv.

Derfor så rigtig balanceret får vi mig et lille sødt vlog-kamera, der er til videoer, men som har stabilisator indbygget, så videoerne ikke ryster og de ting. Det giver mening til mit brug 🙂

Men jeg har jo ikke brug for alverdens indstillinger, jeg aldrig ville kunne overskue at bruge. Der har vi virkelig kigget på, hvad ville vi faktisk bruge? Og i de videoer, jeg også lægger op her, der har vi jo ikke brugt lyden..

jeg bruger musik til dem, så at betale for dyr teknik til lyd.. i det hele taget, de her går i Estland fra 200 euro til virkelig 1000 euro. Og vi får et balanceret lige i midten 🙂

Psykologen snakker jo også rigtig meget om, at balance altid er godt. Det er virkelig kun filmfotografer og folk, der skal leve af det, der har brug for de dyreste kameraer 🙂

Nu om dage er alle kameraer, selv dem med en balanceret pris, så gode, at det virkelig er detaljer, der justeres til de helt dyre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s