Sveske har forandret sig 😀

Hej allesammen 🙂

Har I været i naturen på det seneste? I går gik vi med vores gode ven Gvido ud i et natursted, som Teivi fandt på nettet, og det viste sig at være rigtig vild natur, sådan med lidt træbroer bygget og lidt..

..så man trods alt kunne komme rundt, og så var det solnedgang & Golden hour, der i fotografi er den time lige før solen går ned, og lige efter den står op, hvor lyset er helt blødt og gyldent 🙂

Og hvor er der sket meget! Det fixede bare noget i os, at vi var der. Jeg er ikke bange i hverdagen mere, og det er normalt at have behov for tryghed f.eks. ..

og at mine følelser er blevet balancerede, så de faktisk er normale, bare mange 💕 Sveske er jo også ved at blive udekat..

men vi er glade for, at hun selv har fundet et kompromis, for vi var bekymrede for det. Hun viste sig at være skræmt massivt over biler, og da naboen startede sin, sprang hun to meter til siden.

Så hun vil faktisk kun være ude sammen med sine humans & i sele! Hun har altid hadet at skulle være i selen, men hun har selv set helt ad sig selv, at det er for hendes sikkerheds skyld 🙂

Hun er jo lidt vild og hurtig, og så er det bedst, synes hun også selv nu, lige at være i sele udenfor. Til gengæld er hun virkelig begyndt at udforske derude 😀

Og være der i længere tid! Teivi oplevede, at hun puttede sine poter ind på græsplænen, men græs er stadig meget nyt & farligt 😀 hun vil så gerne det hele..

Og spørger hele tiden hvornår skal vi ud i haven igen med en masse miav.. men det er også lidt meget nyt 🙂 og så har hendes humans sat nogle grænser!

Og det skønne var at opleve, at hun faktisk fik det katte-kropssprog, der betyder love, da vi insisterede på, at der er sat nogle grænser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s