Noget gigantisk er i gang 💕

Hej allesammen.. nyder I påskeferien?

En lidt hyggelig ting ved Danmark er, at alle tit har ferie på samme tid & ligesom er hele landet sammen i det.. ligesom andre ting i Danmark, som da vi mistede Kim Larsen..

den der meget sammentømrede kultur mellem danskerne, på godt og ondt, men elskeligt 🙂 den kan gøre det svært for udlændinge at blive accepteret i så sammentømret en gruppe som den danske befolkning..

men når jeg ser på Estland, der har en super-individualistisk kultur, hvor man som i USA sætter sin egen behovs-opfyldelse øverst, og gerne skubber andre ad vejen for det..

så kan jeg se alt guld i den kærlighed, som danskere viser til hinanden, selv om de slet ikke kender hinanden tit 💕 til gengæld er det langt nemmere for mig som udlænding her, end det var for Teivi i Danmark 🙂

Jeg har snakket med psykologen i dag, og hun sagde en ting, jeg har blogget lidt her og der om.. og sådan været meget forvirret omkring, men vi satte den på plads nu..

Ved at forstå de systemer for følelser, som jeg lærte i barndommen & som var absurd forkerte, lært af mine forældre..

så er et nyt føle-tanke-system faktisk i gang med først at skubbe alle de gamle følelser og måder at tænke på ad vejen.. alt det jeg lærte dengang..

og så have det gamle skrald blive erstattet af helt ny læring fra psykologen & fra vores lille familie, os her i Tartu..

om at jeg ikke kæmper alene, jeg har mange, og måske får vi også Hygge, den lille service-hund til os, der bliver trænet, som jeg skrev om.. jeg får hjælp 🙂

Og jeg modtager & giver kærlighed hver dag, jeg vidste f.eks. ikke, at jeg giver kærlighed.. men det har jeg lært nu, at jeg har et varmt hjerte 💕

Og det var Teivi’s ord at kalde det, at den familiekultur vi har sammen, og som styrkes af læring fra psykologen.. helt erstatter alle de gamle smertefulde minder & traumer.. og den familie-kultur jeg voksede op i.

Et af mine problemer, lærte psykologen mig, var netop at gamle minder om episoder med personerne dengang, blev ved med at dukke op, og jeg kunne ikke glemme dem..

..ligesom hos dem, der har været udsendt i krig og oplevet ting der..

Men vi er så langt i behandlingen nu, at alle de her traumer & smerter faktisk bliver erstattet af det nye.. sagde psykologen uden at det endda var mig, der bragte det op 🙂

Det er godt at have hendes ord for. Teivi & jeg har jo kunne mærke, at noget flyttede sig.. men at professionelle siger det er godt!

Så kan jeg være i vores lille familie her i Tartu, bare uden at alle de smertefulde, gamle minder ligger som spøgelser i hovedet og dukker op 🙂

Jeg fik også at vide i dag, at det er en omvæltning af alt indeni mig, så jeg vil få brug for hvile og gå i botanisk have uden et pres ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s