Det ser ud til, at vi får Hygge (psykiater hjælpe-hund) 🐶

Hej, jeg har det godt nu 🙂

I går.. brød en mur i mit hjerte ned 🙂 det med, at jeg har været i den psykiske kamp på en måde alene, for udover at Teivi & jeg hjælper hinanden, så skal hun ikke bare være min hjælp..

hun er jo meget mere 💕 så der har måske mest jeg insisteret på at holde det lidt til den side, at Teivi jo skal være kærlighed. Og så har vi bygget op omkring den ting.

Teivi hjælper også meget, men dels er mine diagnoser komplekse og kræver en professionel, og så skal vi jo ikke være gift bare for at hjælpe mig, hvis den side til sidst tog over og fyldte mest..😀

Til gengæld.. at psykologen kom ind kun for at hjælpe mig var super nyt i min hverdag 🙂 og se hvad det gør! Og da Teivi så foreslog, at vi får Hygge, der skal trænes som hvalp til at være psykiater-hund..

en lige så stor træning som politihund, bare til at hjælpe lige netop en som mig, når jeg får angst så berolige mig og ting 🐶

Jeg skal præsentere det for psykologen i morgen, og vi går self. op i, om hun støtter det, men det regner vi da med, at hun gør. Og så fandt vi også ud af, at de er op til 1600 euro, der er ca. 10.000 kr..

og det er langt bedre end de 9-10 tusind e.u.r.o, som vi frygtede. Vi ville investere ethvert beløb, men pengene skal jo også være der 🙂 og så.. har de lige netop for nylig..

startet Estlands første projekt med at træne de her hvalpe, inspireret af amerikansk psykiatri. Og som et nyt projekt, vil de self. blive superglade for at høre fra os.

Med den hjælp, og hvad det allerede har givet, at den mur i mit hjerte brød ned, og jeg kæmper sammen med andre nu.. med de ting jeg tumler med tænk, om jeg har nogen kun til at hjælpe, eller bare skal klare det..

Og vores gode ven Gvido har en hund, der er trænet som terapi-hund, men Hygge ville være trænet på et endnu højere niveau. Og ham vores gode ven vil rigtig gerne hjælpe os i at få Hygge 🐶

Og.. vi har indset, at mænd som venner ikke drikker te i sofaen & snakker i timer om følelser.. så måske at vi kan have hundene sammen kan give meget 💕

Psykologen har også snakket om, at systemer som den mur omkring, at jeg kæmpede alene.. der brød ned.. at det var nødvendigt i barndommen at bygge systemer som det, for at overleve i et miljø..

at der var brug for de psykiske systemer for at klare mig gennem en dag tilbage dengang.. og så er det tid til nu at ændre dem, de overlevelses-strategier, der.. ikke er brug for mere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s