Måske, måske en hjælpe-hund.. og belgisk chokolade 💕

I dag kom Teivi hjem med chokolade, og hun troede, at det var noget tilfældigt.. men herhjemme opdagede hun på min reaktion, at det er min favorit-type belgisk chokolade..

som jeg altid har elsket, elsket 😀 taak søde Teivi. Og så var hun endnu mere god med følelses-ting..

for hun er begyndt at kigge på en lille hund til os, hvis vi kan have den sammen med Sveske. Nemlig en hund, der er lige så trænet som en politihund, bare i stedet for..

at den er trænet til at berolige angst, minde mig om min medicin, og når jeg bliver bange for bestemte typer mænd ude på gaden, så vil den fortælle mig med kropssprog & væremåde..

at vi ikke behøver at være bange, og at jeg ikke er alene 🙂 og så er den trænet til at vente i botanisk have, når jeg tager et billede og de ting, det kunne være så fint, og..

når den så skulle være så trænet til at være rolig, så er det måske endda fint med Sveske 🙂 det kan så koste flere tusind euro at få den trænet som hvalp..

men det er okay, som Beatles sang.. money can’t buy me’ love 🦋 og da Teivi var på sprogskolen første gang helt tilbage i Odense, hvor hun første gang lærte dansk..

der spurgte læreren, hvad de hver især synes er vigtigst, penge eller sundhed / helbred. Alle fra Østeuropa sagde penge & alle fra Asien sagde sundhed 🙂

Det var meget en øjenåbner, og derfor læreren gjorde det også med det hold. Siden har vi bare sat sundhed øverst 🍊 og det er også det, som verden gør nu..

den er gået væk fra, at man skal have model looks & være Hollywood rig og cool solbriller posere foran en Audi.. skip det ghetto, siger verden i 2019. Være almindelig, i touch med sine følelser, som man bare føler & viser uhindret..

Og i 2019 fortæl om ens problemer i hverdagen, også de personlige og ikke kun de praktiske.. og ikke være hård og cool som det var for bare år siden.. skip the ghetto 🙂

Og hvis det virkelig – måske, måske – bliver at vi får en hjælpehund, så skal den blogges & vlogges, uden at der skulle være noget i vejen med at have problemer, som man har brug for hjælp til 🦋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s