Vi klarede det & det er forårs-weekend med lille Sveske ☀️

Hej allesammen.. og meget velkommen til 🙂

Måske har I været inde at kigge, men jeg ændrede om-siden lidt, ikke vildt meget.. men der er jo sket meget her og der på det seneste. Og det ændrer os. Teivi er Virkelig blevet testet i sin karriere..

men vi har vist klaret os gennem alt i fællesskab, og så kan der ligge en krukke guld for enden af regnbuen 😀 og at man skal investere alle kræfter i en periode er okay, hvis man så får ting ud af det.

Sådan har det også været for mig med psykiske kampe, men nu er det weekend, lille Sveske er blevet en mere rolig kat sådan helt generelt.. og der er sol ☀️

Jeg har virkelig prøvet på at samle op på alt fra psykolog indtil videre, og så har hun også vist os den bog, hun arbejder ud fra, og som vi så læser. Og det giver så meget dybere forståelse at få det den vej også.

Det er især det her med psykisk balance, jeg har forsøgt at virkelig fokusere på, for som jeg skrev om.. hvis man bliver revet med, af alle de ting i verden, der giver indtryk, og som man kan blive revet med af..

så stopper ens hverdag & følelser med at være i balance, og så er man ikke glad mere ☀️ Så virkelig prøve på ikke at køre på autopilot (er der meget i bogen)..

men lægge mærke til, hvad føler jeg lige nu, hvordan smager min kaffe faktisk, det jeg gør lige nu er det en dårlig vane at gøre det, eller et aktivt valg som jeg er bevidst om. Og som gør mig glad, de ting jeg gør i det her øjeblik..

Når man checker ind i sine følelser på den måde, i stedet for med autopilot bare at køre overfladisk gennem dagen og gøre ting tilfældigt..

så har jeg indset ting, der faktisk ikke føltes gode for mig, men som jeg bare autopilot gjorde.. og så forsøgt at tage kontrol over alle handlinger, og ikke have tingene være tilfældige.

Men have mine handlinger, helt ned til hvordan jeg rører med en ske i maden, være mere bevidste. Mere til stede i dem. Meget dybere tilstedeværelse.

Og det er netop det med faktisk at være mentalt til stede i sig selv & i sine omgivelser, der gør en glad 🙂 det kræver så, at man har lyst til at gøre den ting!

Rigtig mange har smertefulde følelser, og de er ikke så sjove at være mindful omkring & meget til stede i. Men det eneste at gøre er at sluge den kamel, for det er kun ved at se de følelser i øjnene, og tvinge sig selv til at blive i dem..

og arbejde med dem, selv om man skulle have lyst til at flygte.. der faktisk fixer de smertefulde følelser 🦋 så hele det har jeg arbejdet meget på, og nu er det weekend 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s