Klar til nu at gøre det psykiske arbejde mere pletvist 🦋

Så er der lidt konklusion igen 🙂

Det er jo altid del-konklusion, for vi så, at vi skal jo ikke stoppe med at bygge nogensinde, men vi behøver ikke længere at være søgende. Vi har fundet retningen, i alle de felter der betyder noget for os.

Så bare fortsætte ad den vej & ikke længere overtænke så meget ift. hvad vi ønsker af hverdagen.

Der er altid psykisk arbejde at gøre! Nogle tror på Hollywood, om at tingene kan være lyserøde roser altid, altid glad i alle øjeblikke og aldrig ked af det..

jeg har svært ved at kapere personer, der sluger den uden at være kritisk 😀 jeg tror selv på et godt liv, hvor man har det godt langt det meste af tiden. Men faktisk bruger Estland næsten aldrig ordet õnnelik, der betyder lykkelig..

her snakker folk bare om at være glad 🙂 for i lykkelig er lidt den der med, at det er forkert, når man nogle gange er ked af det.. og hvorfor skulle det være det, hvis det bare er her og der?

I det hele taget er vi kommet til et sådan balanceret punkt psykisk, hvor der altid vil være ting at arbejde på.. men bjerget er ikke længere så stort, at det behøver at arbejdes på intenst.

Så vi kan gøre lidt her & der, og det er så godt for vores stress-niveau, for der var bare hele tiden næste store ting at tage fat på, både i vores omgivelser og i vores hjerter.

Men nu kan det endelig være bare sporadisk, at vi gør let arbejde på følelser & hverdag, og ellers bare være i tingene 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s