Følelser er tanker, og det betyder en del..💕

Hej allesammen, og rigtig meget velkommen til..

jeg elsker det her med, at når jeg har snakket med psykologen, og har fået tingene sådan bearbejdet lidt, så kan jeg også fortælle til jer, og måske I kan bruge det 🙂

Jeg elsker også, at det er blevet helt sommerligt her. Vi spiste is ved floden igen, og gik i det skønneste og for en dansker meget anderledes område.. med små træhuse, og..

Hvis det er sol igen i morgen, så tager jeg kameraet med derned, for et billede snakker jo for mange ord ☀️

Der var en psykolog, der engang sagde i radioen, at sådan kemisk oppe i hjernen, rent hjerne-forsknings-syn.. der er følelser tanker. At når man f.eks. er forelsket..

at så er det faktisk tanker, der flyver gennem en, og man snakker så om den kategori af tanker som noget i hjertet, der er følelser. For at gøre det mere håndgribeligt, og forstå det lettere 🙂

Det betyder meget 😀 har I lagt mærke til, at det er personer med hovedet skruet rigtigt på, der også viser mange følelser? Og føler mange følelser..

hvis man er intelligent, så kan man tænke meget, og dybt. Og da følelser er tanker.. så foregår den kategori af tanker også i høj grad i intelligente personer, og på et dybt og komplekst niveau 🙂

Når jeg så voksede op i et hjem, hvor følelser ikke foregik.. så har det self. været et samspil af flere ting, og hvordan mine forældre og deres forældre voksede op..

og mest af alt at de ikke har haft kapaciteten i hovedet til at tænke mange tanker – også i følelses-kategorien. Tusind tak til min psykolog 🙂 tingene bliver så nemme at håndgribe..

i stedet for at alle de følelser (tanker 😀 ) der kan være et komplet rod oppe i hovedet.. og jeg kan ikke lade være med at tænke, om det faktisk i første omgang..

var marketing-afdelinger, der rigtig gerne ville have os til at adskille følelser og tanker som hver sin ting.. fordi det så er meget nemmere reklame-vis at lave ting som Valentins Dag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s