Vi smiler lidt ad det hele nu 💕

Hej allesammen..

åh, Teivi & jeg smiler lidt ad det hele nu.. med alt det vi har fightet gennem mange år, og at vi bare kan føle os kompetente nu, fordi vi har klaret ting 😀

Hvis I har fulgt med i lang tid, så ved I måske, hvor det startede, og hvor vi er nu.. gennem alt det jeg snakker med psykologen om.. og bare kan smile lidt ad nu, for det gik jo fint til sidst 💕

Og det er bare Teivi & jeg, vi skal have fokus på, og om andre involverede er ude af problemerne.. det skal vi ikke tage på vores skuldre. Har I også nogle gange følt, at andres problemer endte på jeres skuldre for meget?

Psykologen sagde i løbet af de sidste to snakke, at meget er løftet fra vores skuldre, og vi føler os også fri 🙂 og befriet. Og jeg spurgte hende sådan, hvad der er kommet ud af den vanvittige livshistorie, som Teivi & jeg har..

og før vi mødte hinanden oplevede hver for sig.. og psykologen sagde, at med det der er i vores hverdag nu, så kan vi bare føle os rigere. Det er da et godt syn på det, synes jeg.

Og så bygge op, at vi ikke hænger os så meget i hvilke ting vi fightede, men bare at vi jo klarede enorme ting ☀️ Hvad er I rigtig stolte af at have klaret?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s