Mange ting, vi ikke gjorde pga. familie, er vi begyndt at gøre igen ☀️

God weekend allesammen

Der var den smukkeste solnedgang i går, og jeg gik rundt i Tartu, og endte i botanisk have, hvor jeg stod på den lille bro over søen, og gik ud på øen, der er i midten.. og bare var, midt i solnedgangen ☀️

Det var så skønt og hyggeligt. Får I set nogle solnedgange? Der er kommet en ting, nu når vi har været bare Teivi, Sveske og jeg og så veninder i lang tid.. og jeg har været i Estland i fire et halvt år nu 🙂

Min psykolog sagde, at det eneste store problem har været min familie, og at de stod bag alt, jeg er gået gennem. Og minderne fra dem, får vi jo gjort noget ved sammen med psykologen.

Teivi sagde, for jeg lagde mærke til, at vi ser friskere ud i spejlet.. 🙂 .. at det er vores seneste historie, der viser sig i vores ansigter & kropssprog nu, og i måden vi snakker på..

og ikke de gamle ting. Det er så godt. For vi er jo unge 😀 og med alt det, er tingene bare lang tid siden nu.. langt om længe. Og vi har taget ting op igen, som vores familier gjorde umulige, selv om vi var glade for dem..

ting som sociale medier, udover det jeg laver her, oprettet os igen, nu når min far ikke skriver creepy beskeder til os derinde mere. Og jeg checker ikke længere kommentarer så meget i bloggen her mere..

mere stille og roligt, nu når vi ikke bliver stalket af dem herinde længere, og med creepy kommentarer i vores indbakke osv. .. men I skal bare kommentere alt I har lyst 💕

Det er så sundt psykisk for os at være fri for deres især kontakte os, for ovenpå min barndom, så skulle der da lige bygges nogle flere traumatiske minder, nu når vi fandt ting vi ellers godt kunne lide.. men..

vi gør dem igen nu, og det føles skønt 😀 det der øjeblik, hvor man kan tage tingene op igen, og bare nyde at have dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s