Hund, frisør, nyde & vi er åbenbart ‘toleranterne’ ☀️

Hej allesammen.. en masse hygge på nogle regndage 🙂

Hvordan har I det? Jeg fortalte til min frisør i dag, at jeg snakker med psykologen, og hun sagde også, at det kan netop være rigtig godt 🙂

Og så i mandags passede vi hund! Det er meget anderledes end en kat! Det var super hyggeligt, og vi gik med hunden i 3 timer også i skybrud.. og kunne grine af det. Helt bestemt ikke sidste gang..

for vi har valgt os selv til frivillige hundepassere en anden gang også ☔️ Så har vi også fundet ud af, at os der stemmer på radikale eller lignende, er ressource-stærke, åbensindede, kan lide homoseksuelle og indvandrere og andre..

og har lang uddannelse & styr på tingene.. blandt DF-folk nu bliver kaldt ‘toleranterne’ som et skældsord for dem, der har ødelagt DF-ernes liv.

For det er jo ikke DF-gruppen i samfundet, der selv står bag deres egne valg ift. hvordan de har indrettet deres liv, og at de hverken er lykkelige, eller glade, og bor i komplet udsatte områder og har en masse problemer..

det er vores skyld, for vi er ‘tolerante’ og så er det jo klart, at deres skæbne er vores skyld 😀 DF-gruppen i samfundet havde nemlig ikke nogen magt over deres egne valg i livet, når nogen andre i samfundet er som os..

Men ja, som Teivi siger så viser det jo bare, at det virker for os, når vi hver dag arbejder på at blive endnu mere ‘toleranterne’ 💕 men nok om det for nu.

De har en blomster-udstilling nede i botanisk have, som vi glæder os rigtig meget til 🙂 psykologen gav os nogle lektier ift. den. Være mindful & til stede, og langsomt nyde bare at se på blomsterne.

Og tænke på mens vi tager billeder af dem, om vi er hektiske, eller afslappede, og prøve på at balancere ‘doing’ & ‘being’.

Hvor doing er snakke, tænke, gøre, gå og meget andet & being er føle, nyde, stille, rolig, hygge, mærke sig selv, være til stede uden at distrahere sig selv med hurtige bevægelser.

Det snakkede vi meget om, psykologen & jeg. Om man faktisk får nydt de ting, man gør i løbet af en dag 🙂 og det kræver at tage det roligt. Og hun sagde, at man skal ikke være kun being, eller kun doing, men en balance der føles behagelig.

Hvor man ikke glemmer sig selv, og ligesom gør en masse ting hektisk.. men hvor man trods alt også får tingene gjort i løbet af en dag, og nydt dem ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s