De ødelagde mit liv dengang.. og det vil jeg gerne give slip på 💕

Hej igen 🙂

Jeg skriver lidt meget ud til jer lige nu, for vi er meget i gang med at bygge nogle nye & mere afslappede måder at tænke på. Tidligere i mit liv, og jeg kan lide at snakke om det i datid..

der var jeg i psykisk smerte over nogle meget alvorlige angstanfald på daglig basis. Og de kom faktisk kun, når noget udefra trickede mine sygdomme..

og de trickere, jeg altid reagerede på var intens maskulinitet i en person, med den væremåde der nu følger med. Og det er tid til at give slip, for vi har det ikke omkring os længere 🙂

Verden har tvunget et stop igennem for, at der bliver kørt rundt på hurtige motorcykler og gasset op i biler. Og de steder man kan have den væremåde nu, der tit involverer en masse alkohol og ting, og personer der liker at øge min angst, når de fanger at jeg har den..

er få steder rent fysisk, bestemte nabolag, som velfærden gør forsøg på at tage sig af ☀️ Og vi er flyttet væk derfra nu 🙂 så kan jeg sammen med psykologen få givet slip på, at der var alt den angst, og at mine diagnoser blev enormt påvirket.

Det føles godt at fortælle om det hele, og gøre det i datid.. og mine politiske holdninger er også, at folk skal have den hjælp, de har brug for. Jeg vil ikke være frustreret over nogen, nu når de bor et helt andet sted..

og velfærden heldigvis forsøger at tage sig af alle 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s