Vi havde lært at leve med rigtig meget smerte..

Hej allesammen..

Tog igen et par dage, hvor jeg lod følelserne udvikle sig, og så kan vi snakke endnu mere om sundhed 🌱 først.. what a fødselsdag 💕 vi blev badet i kærlighed – fra veninder & venner.

Og som den første fødselsdag nogensinde for Teivi & jeg.. var den helt perlefri for at familie gjorde forsøg på at tvinge sig igennem. Vi hørte kun fra veninder & venner, og det var skønt at opleve 🙂

Og så får vi jo også enorm hjælp af min psykolog. Så det med psykisk sundhed er faktisk begyndt at være der. Det, jeg så i aften, er.. at der var virkelig, virkelig meget smerte..

som vi ikke før nu har haft en mulighed for at bearbejde, selv om vi så gerne ville. Så vi lærte gennem årene at leve med alle traumerne. Det er den kasse, med alle de ting vi blev nødt at lære at leve med..

som min psykolog har åbnet 💕 det kan hun kun nu, eller vi kun.. fordi der er stille omkring os. Man kan ikke bearbejde, når der er kaos i alle nære omgivelser.

Og så har jeg tænkt på, at det er stort set intet, der dumper ned fra himlen.. man bliver nødt til at kontakte en psykolog. For os i første omgang var det at gå til vores familielæge, der sendte os til psykiateren, der henviste os til psykologen udover hendes eget arbejde.

Og i hele det forløb, virker det kun, hvis man så får skrevet en mail til de relevante personer. Og passer de tider man får der. Og har tænkt over, før man kommer der, hvad det er relevant at snakke om.

Ligesom at mine billeder kun bliver bedre, hvis jeg går ud ad døren og øver mig med kameraet 🙂 jeg er sikker på, at jer der læser med her har rigeligt drive 🌱

Vi ser også rigtig mange, hvor deres største udfordring er at rejse sig fra sofaen og få gjort sine ting..

Med alt det sagt, så var der sindssygt smukt nede ved floden i går ☀️ Den klareste forårssol, og så i et vinter-landskab vi lige skulle opleve igen de seneste dage 😀

Det var -12c, men solen varmede, fordi det trods alt er noget inde i året 🙂 har I det godt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s