Forlade relationer sikkert.. eller med et følelses-kaos

Hej allesammen 🙂

Hvordan går det? Jeg slog min drøm fra i nat op igen, og den gav mig et hint.. at der er forskel på at forlade en relation sikkert (følelses-mæssigt).. og så at forlade den med et resultat af følelses-kaos.

Lidt ligesom om man er den, der går fra den anden i et forhold, eller om man er den, der bliver forladt 🙂

Det er bare en ting, jeg har tænkt over pludselig, men som ellers ikke har været så klar for mig. At der self. også med relationer ift. familie er en verden til forskel på, om man forlader dem med et kaos indeni, eller har styr på det ☀️

Og det vil jeg tage med til min psykolog på fredag 🙂 lige nu arbejder Teivi i døgndrift, men mon ikke vi også får sat nogle timer af til psykolog.. det gør vi self., jeg joker, intet for os er vigtigere end levende væsner 💕

Det var Teivi, der sagde det engang, at materielle ting må gerne gå i stykker, og arbejdet kommer altid i anden række ift. vores hjerter og sådan.

Jeg kan godt se, at det er noget af det, psykologen & jeg også har bygget op mod, at jeg skulle få øje på..og self. er det ikke en hemmelighed, at man kan forlade relationer på mange forskellige måder.

Men måske mere åbne mine øjne for, hvordan det skete i mit tilfælde ift. flere vi var bundet sammen med. Og ikke så meget snakke om, at den ene var dum, eller den anden var dum..

Men bare lidt bird view på hvad tingene endte med, og at jeg var et følelses-kaos.. og så ændre det til mere rolige følelser, og komme af med meget af den angst og andet.

Jeg kan mærke, at jo mere vi ændrer slutningen på det hele til noget stabilt uden følelses-kaos.. jo bedre får min angst det også 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s