Fik fortalt psykologen om min far 🌸

Hej allesammen 🙂

Jeg har set, at der er blomster i Danmark.. nyder I også foråret? Her er isen virkelig i gang med at smelte, og vi kan se pletter af græsset nu. Og solen skinner!

I dag er den første dag siden starten af oktober med bare solskin ☀️ Så jeg var en kort tur ude at nyde, men skulle lige tage det roligt efter at jeg snakkede med psykologen i går.

Og så er der også så glat lige nu med alt det smeltende is, at det ikke er helt sikkert at gå rundt, så kom hurtigt hjem igen (efter at være faldet lige på halen 😀 )

Men jeg snakkede med min psykolog igen i går, og når vi har en hel time hver gang, så kan vi nå rigtig meget. Og jeg vidste ikke, at det var så stort i mig.. men jeg brød grædende sammen derinde, da vi snakkede om min fars væremåde i hele mit liv.

Og hvordan han afviste enhver snak om, at der skulle være et problem & et mønster i hans handlinger. Og det var rigtig godt at fortælle det hele.. og bryde sammen i et sikkert rum, hvor der ikke var problemer i at gøre det 🙂

Jeg vil egentlig bare skrive det ud til jer, uden at gentage en masse oplevelser, at det var super godt at få behandlet..og bare få endelig kigget på det ☀️

Mine forældres forsvarsmekanisme var jo helt enormt ‘minimering’.. hvor man afviser et hvert problem, og siger at det er da ikke noget særligt.. eller at det afhænger af perspektiv, om jeg fik traumer, og at de har et andet perspektiv end mig.

Men psykologen sagde at det er virkelig nogle ting, jeg har oplevet, og hun virkede ret chokeret.. men så godt at få kigget på sammen med hende 🙂 hun tager en praktikant med næste gang, og så snakker vi endnu mere 💕

Hvad eller hvem har hjulpet jer rigtig meget, når noget har været svært? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s