Den hverdag, vi havde i vores gamle hjem, sluttede i går ☀️

Hej allesammen..

Hvordan mærker I det mest, når der sker store (og permanente) skift i jeres hverdag? For os er det meget, at vi står stærkt, mens noget er meget i gang..

men når det pres på vores skuldre så slutter, så falder vi lidt sammen. Det har jeg gjort i dag, men det er fint, for en ting er, at hverdagen bare kan være stressende uden at man selv styrer alle tingene..

og at vi så sørger for at få hvilet, og få os klar til mange flere dage, er kun sundt 💕 jeg øver mig også i det med, at der nogle gange er ting i hverdagen, man ikke selv har valgt 🙂..

lige fra da familie kontaktede os igen & igen, og så til nu hvor den nye ejer af vores gamle hjem lavede en masse drama, over at vi skulle have snydt hende osv.

Men den ting med hende Sandra, som vi solgte til, sluttede i går. Og med det sluttede også vores gamle hverdag, som vi havde i det gamle hjem 😀 og det var jo ikke det at lægge et låg på hende Sandra, der var følelser i..

hun var bare almindeligt irriterende 😀.. men at vi stadig skulle være involveret med enormt mærkelige og udsatte personer i det ghetto-område, viste bare hvor skrækkeligt der var..

og puttede et spotlys på hvor godt der er for os her ☀️ Og så når hende Sandra endelig stoppede i går, at så er det også endelig et farvel til den hverdag, vi havde der..

og som vi ændrede alt ved, da vi flyttede her til vores nye hjem 💕 og det har så givet mig en let reaktion i dag, for det var enormt hårdt at leve med den hverdag før.. men det er ikke så meget følelser, der kommer ud i dag..

mere at jeg bare kan mærke i kroppen, at det har været hårdt 🙂 så en dag på sofaen, og så er vi friske som to havørne 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s