Til DR1.. tak for ideen ☀️ Jeg savner bare lidt vinkel

Hej allesammen

Hvor tit er I til frisøren? Jeg var det i dag, og det var skønt (og tiltrængt 💂🏼‍♀️ Jeg ved ikke helt om det er synligt, men det skulle være en emoji af en garder med bjørneskindshat for at illustrere mit hår, før jeg tog af sted 😀 )

Vi hyggesnakker rigtig godt, og for nogle måneder siden gav de salonen et komplet make-over, så det er yngre frisører, der er med på moderne stile, og hyggesnakker som i Vesteuropa og USA..

Jeg har jo skrevet om før, det vanvittige skel mellem dem, der her voksede op under Sovjet, og dem der nu vokser op efter, at alt i landet og mange andre lande også på et øjeblik skiftede 180 grader, og alt skulle være amerikansk.

Det giver massive spændinger i samfundet, mellem unge og lidt ældre.. anyway 🙂 jeg ville skrive om, at der kommer en udsendelse på DR, der hedder ‘Danmarks lækreste spasser’..

altså en del af handicappede borgere, kunne man have valgt at kalde det, og ikke lave det endnu et show om at være lækker.. den ting er alligevel så meget yesterday, når det i 2019 handler om at have et hjerte..

Men!

Ideen om at handicappede, enten fysisk, eller som mig psykisk, kan være en masse gode ting, den elsker jeg at få ud i samfundet 💕 skulle jeg have valgt vinklen til showet, ville jeg lave det mange tænder mere seriøst..

så man faktisk kan få noget info ud af at se det.. og så fokuseret på, at handicappede f.eks. kan være glimrende at være kærester med, og senere blive gift med 🙂

Og der betyder det noget, at verden her i 2019 endnu mere har bevæget sig væk fra være lækker, og så til at man nu skal have et hjerte for at være attraktiv som kæreste.

Sorry to say, men rigtig mange mænd viser meget lidt hjerte, opdager man, når man er handicappet som jeg. De liker tit at give mig angst, fordi det er så nemt. Mens kvinder virkelig tit bliver moderlige, og prøver på at reducere min angst.

Det kan lyde skarpt stillet op.. men det er virkeligheden, når man har angst 🙂 og så lidt tilbage til det med at være handicappet & kæreste på en gang.

At personer med handicap meget ofte har en lang livshistorie med mange både sejre & nederlag..

og andre typer sejre end at have scoret et nice mål i fodbold. F.eks. klaret sig godt i skolen på trods af hårde vilkår 🙂

Og det er de oplevelser, der bare giver en et varmt hjerte, at have klaret sig gennem ting. Og der tror jeg netop, at rigtig mange stærke kvinder med lange uddannelser..

tjener jo nok penge på egen hånd efter studiet, og kommer derfor til at vælge kæreste meget efter hjertet 🙂 og jeg tror, der kommer meget, at det er okay, at ens kæreste f.eks. er handicappet..

når de personer til gengæld tit også har en rig livshistorie, som er værd også at gifte sig med ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s