En ting Teivi sagde om udbrændt, der er så rigtig ☀️

Hej, hvordan går det?

I går var det superkoldt her, så det ifølge vejrudsigten føltes som -25c, selv om det kun var -21 ❄️ Og der var så flot med frost på alle grene, og jeg holdt kun til en tur ud i haven.. men der var flot 🙂

Og så snakkede Teivi & jeg stille og roligt for nogle dage siden, og så har vi gået og tænkt også stille og roligt. At vi begge to, men ikke på samme tidspunkt, oplevede det, der for læger hedder udbrændt.

Mange, der arbejder med mennesker, oplever det i slutningen af deres arbejdsliv, af andre årsager end hos os, men symptomerne er de samme. At vores batterier i flere år, og ikke på bare dags-basis, var ødelagte.

Vi havde ikke energi til et socialt liv, eller til at købe ind, eller hobbyer.. ville bare sove på alle dage flere år i træk. Og det, Teivi så sagde her for nogle dage siden, er..

at hvis man forstår følelser, er god til dem.. så kan man bearbejde selv ting som udbrændthed, og blive lige så glad og rask igen, som man var.. og med en helt ændret personlighed 🙂

Og det føler jeg også, som Teivi gør, at det kan føles lidt mærkeligt, ligesom hvis man bogstaveligt har været en person tidligere, og så senere i livet er en anden 😀 De fleste forandrer sig jo trods alt kun noget i løbet af årene.

Og det er en kompleks følelse, det her med at have været udbrændt, og det ændrede ens personlighed komplet.. ville man hellere have været det foruden?

Vi brugte jo nogle år af vores liv på at have det rigtig dårligt, men det gav os alle de døre, vi senere er gået indad.. så Teivi har tit det syn på tingene, at der sker alt muligt, og bare acceptere det på godt og ondt, og så være glad for hvor man er landet 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s