Kommer foråret virkelig tidligt i år? 🌸

God weekend 🌸

En blomst i anledning af, at fuglene sang, da jeg var ude i går! Og det er altid koldt her i februar især, men solen har ændret sig lidt.. den varmer faktisk, kun en lillebitte smule..

men at den gør det ☀️ Og så gik en lille kreativ drøm i opfyldelse for mig i går.. jeg gik ud før solopgang, og så stod jeg ude midt på floden, der er frosset til, mens solen stod op.

Der var så smukt 🙂 jeg elsker virkelig floden her! Veninder har også lagt mærke til, at det altid er ved floden, at jeg går ned og tager billeder.. meget tit i hvert fald.

Bare stå der alene, helt tidligt om morgenen.. nyde øjeblikket, være i et kreativt flow.. og så hjem til Sveske, Teivi og kaffe & vores hyggehule hjem.. bare de stille ting.

Det gør mig så rolig de ting.. og så i morgen skal vi til en lille by, der hedder Elva, der ligger noget udenfor Tartu, og besøge en veninde, og vi går en lang tur ned til søerne der.. jeg har vist skrevet lidt om det før, glæder mig så meget 😀

De har en baby, så vi skal ud med barnevogn også! Det bliver hyggeligt nok, og så bare nyde naturen. De veninder, vi har valgt at omgive os med, er alle meget rolige.

Det er bare vigtigt for os, at der kan være pres på karriere, og det er fint, at det går hurtigt og også gør det i vores veninders karrierer.. så skal resten af ens hverdag bare have så mange rolige elementer 🙂

Virkelig, ingen kan holde til at være hektisk hele tiden. Jeg mærker det jo også meget med min angstsygdom, og angst er så naturlig en følelse i alle.. og der er bare brug for de her oaser. Det er ligesom indbygget fra naturen..

tilbage på savannen prøvede man jo også at finde de rolige, sikre steder 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s