Vi bliver kede af det, når vi jo bare prøver at gøre det godt..💕

Hej allesammen, og god weekend 🙂

En lille historie, der har kørt i vores hverdag i nogle dage.. men hvor resultatet til sidst er, at vi står endnu stærkere sammen i vores lille familie ☀️

Hende, vi solgte vores gamle lejlighed til, skrev en lang, meget vred e-mail ved midnat den anden dag, om at vi skulle have prøvet på at snyde hende, at vi har haft onde hensigter, og bare er bedragere.. tak for den høflige henvenden sig til os..

Det har vist sig, at der nok er et lille fiks i en stikkontakt, hvor en elektriker er bestilt, og vi lige betaler det. Så let er det.. og at hun sårer os, og giver også Teivi angst, og Sveske har haft det rigtig dårligt..

ved at hun truer med en sag og håber at vi har en forklaring og.. når der bare skulle en elektriker derud, og vi self. betaler for det.

Den der gorilla-banker-sig-på-brystet adfærd, når hun bare kunne have ringet til os og sagt jeg er bange for, at der desværre er brug for en elektriker til en lille ting, kan vi finde ud af at løse det sammen?

Hvilken forskel, ik? Og bare hvor dårligt især Teivi fik det, gør mig rigtig ked af det 💕 når vi endda fik både vvs’er og elektriker til at checke huset før salg, så det kunne være rigtig fint til overtagelse.

Og vi tog hele vejen til Tallinn, og selv betalte ret dyre togbilletter for det, da den nye ejer ikke havde mulighed for mødet her i Tartu.. så bliver vi lidt kede af det.

Det minder mig meget om en video, der kørte på youtube, at et ungt par gerne vil købe økologisk ude i butikkerne.. og så kommer en mand til dem og overfuser dem for det.

Måske er hele det her mest om at være gode ved hinanden & tænke at tingene nok er en misforståelse. I den her sag at elektrikeren, vi havde ude til salg, havde overset en lille ting.. og snakke fint & pænt til hinanden 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s