Jeg gik på uni.. og omg hvor havde jeg meget at lære siden 🙂

Hej allesammen..

så er jeg tilbage efter et par dage, hvor vi har ladet vores hjerter råde, og bare mærket følelser. Så er der altid nyt at skrive efter det 🙂

På en måde har jeg ift. læring haft to vidt forskellige liv.. og det har Teivi også ☀️ Da vi mødtes, gik vi begge to på uni, og havde i forvejen en bachelor fra hvert vores uni.

Men.. nu laver Teivi uld & strikker, jeg laver sociale medier, og jeg er på pension.. super ikke-akademisk. Vi blev bare så trætte af alle de næsen-i-sky, så stolte af deres hjerner & intelligens..

som man finder bare lidt oppe i uddannelses-systemet. Og jeg har virkelig skiftet veninder ud med nogen, der snakker om hjertet & følelser, og siger ting som hvor er sneen smuk på træernes grene 🙂

Nogle, der faktisk er mere hjerte end hjerne, og hvor er det befriende efter alt det vi er så kloge, man møder på uni. Hvis nogen spørger, hvad jeg bruger uddannelse til, så siger jeg til at være på pension & tage billeder..

hvilket har intet med den uddannelse at gøre 🙂 og jeg har lagt mærke til, at man ikke engang er ret liket af langt de fleste mennesker, hvis man er så meget oppe i hovedet, og meget stolt af det, og så lidt i hjertet.

Så der er bare så meget at lære, udover alle de enormt tunge & kedelige emner som man støder på i uddannelse.. det er da fint at have en lang uddannelse, men virkelig.. hvem man er som person, og hvad der ligger i ens hjerte 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s