En glad, god ting ved vores næste projekt – det med mad 🙂

Hej igen, jeg har lige præsenteret vores næste projekt..

der jo er at arbejde på angst ift. om der er mad nok, som der er nu, men slet ikke var i mit barndomshjem. Og der er et fantastisk aspekt, vi allerede er nået til.

Teivi lagde mærke til, at jeg altid spiser en masse, lige efter vi har købt ind. Og det er pga. det fra forrige indlæg, at jeg har med fra barndommen, at det var en krigszone at få mad nok, og hvis man ikke ragede til sig, måtte man gå sulten.

Derfor, at jeg spiste så meget, når vi kom hjem fra indkøb, mine sygdomme var stadig i de her gamle ting. Men jeg troede..

at det var sådan efter indkøb, fordi mine batterier var alt for nemme at dræne, og det er ikke tilfældet. At så lidt som en tur ud at købe ind skulle have drænet mine batterier..

men de er helt fine & stærke, og det er godt & fantastisk at se 😀 så det er angst fra barndommen, der fik mig til at spise så meget & ikke at jeg skulle have svage batterier til at gå gennem en dag, der bliver tomme hele tiden.

Så skal jeg jo ikke være så bange for at bruge energi i løbet af en dag, når vi nu lige har set, at der intet er galt med mig ift. om jeg skulle have energi nok 🙂 det giver langt mere frihed så i løbet af alle dage!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s