Angst omkring mad er vores næste ting at arbejde på 🙂

Hej allesammen, her til slut 2018..

fik vi færdiggjort en masse projekter, både med hjemmet med boligindretning, og på Teivi’s arbejde, og så psykisk også 🙂 hvad har I arbejdet på i 2018?

Vores næste projekt bliver, at jeg voksede op med, at det var en krigszone at få mad nok i mit barndomshjem, alles kamp mod alle mine søskende og jeg imellem..

og den angst har jeg taget med mig ind i voksenlivet, sådan at jeg spiser maden, hvis den er i køleskabet. Faktisk overspiser lidt, nu når der er rigeligt mad i min hverdag.

Og få mine sygdomme til at lære, at jeg sammen med Teivi har nok mad, efter at jeg i barndommen var tretten kilo undervægtig..

og sygehuset, da jeg var indlagt, prøvede at forklare min mor, at der var så lidt mad tilgængeligt i vores hjem, at det slet ikke gik ift. at hun havde børn.

Det var lidt forhistorie 🙂

Så nu skal vi have min angst-sygdom, der blev skabt af de her ting, til at forstå, at den kan slappe af nu. At det mad, der er i huset, er til os. Og det går ikke væk.

Jeg behøver ikke længere at spise & spise, og alt den angst omkring emnet her, at den kan give slip 🙂 det, der tit hjælper på angst, og som mange psykiatere bruger..

er at man skal føle angsten, at jeg er bange for, at der stadig i min hverdag nu ikke er mad nok, og at jeg vil blive endnu mere undervægtig, som jeg var dengang.. og opleve nu, at det ikke er et problem i Teivi & min hverdag 🙂

Så det er meget, at det fra tidligere sætter sig så tungt i en, og det tager enormt arbejde & tid at få også sygdommene til at forstå, at problemet er forsvundet.

Det er strategien med næsten alt angst, at man skal mærke, føle angsten & situationen, for mig her noget med mad-situationer.. og mærke & opleve at selv om jeg stadig bliver alarmeret, så er der ikke et problem mere 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s