Færdige med at føle os lave pga. baggrund ☀️

Hej allesammen..

Har I også en kæmpe energi ift. at gøre 2019 godt? 🙂 jeg vil lige vise jer 2 billeder..

Det er os, der sejler med Tartu River Tours væk fra lavt selvværd, manglende selvtillid & føle os lave.. bare pga. den baggrund, vi voksede op i. Det er vi færdige med.. tog nok år med det 🙂

Der hvor vi bor nu, er et enormt velfungerende område, hvor folk har gode jobs, og faktisk kun super ressource-stærke bor. Og vi passer ind, det kan lyde anti-jantelov, men mest af alt..

så er det give slip på, at vi skulle overlappe med vores baggrund længere.. vi tog væk fra den. Og vi kan sagtens føle os stolte, bare over det vi har 🙂 og ikke føle os lave pga. det vi havde.

Teivi har været nede i downtown i super cool Tartu, der er så nice at bo i, og kom hjem med tøj til os begge to og fisk til Sveske 😀 det er ikke for at være anti-jantelov..

det har bare en psykisk effekt en gang for alle at bryde fri af det føle, at vi kun havde ting at skamme os over. Og Teivi fik designer-jeans, og jeg fik to bluser som I helt klart skal se, for vi er det værd 🌸 nytårs outfit!

Og så har jeg puttet lys ind i alle mulige billeder her til bloggen, som jeg pga. lavt selvværd fik til at se mørke ud, da jeg tog dem. Men motiverne er gode, og kompositionen også, så de kunne jo sagtens bruges 🙂

Har I også i jeres tid haft momenter som vi har nu, hvor I bare var færdige med en negativ spiral? 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s