Når planerne for juleaften må ændre sig 🙂

Glædelig jul, og her lidt om vores dag..

Da vi stod op i morges, her på juleaften, var vi bare ret ødelagte. Det har været et 2018 med vanvittig fart over feltet & kæmpe skift i måden, vi har vores hverdag på..

og så kæmpe lettelser her i december, så vi er ret trætte & ødelagte, men det er fint 🙂 det er man jo efter hårdt arbejde. Og så den lille leveregel, vi har..

at det er okay, også på dage som juleaften, bare at lytte til sig selv 🎄 vi kan ikke håndtere i dag at lave mad i mange timer og en masse hurlumhej.. så det gør vi ikke, vi sofa-hygger bare i stedet for.

Og noget af det gladeste, vi har i hverdagen, er virkelig, at vi bare er helt enige om at have alt afslappet herhjemme. At så kan vi lave romantisk middag en anden dag, når vi også alligevel har energi til at nyde det mere 🙂

Alt det stress, især til jul.. og det, vi begge voksede op i, der var bare ikke tilladt den mulighed at gøre, som vi gør i dag. Der var tvang ift. at være 100% aktiv i alt i dagevis, til langt ud på natten, fra d. 22. til den 26. …

og så igen til nytår.. hvor vi nu bare ser fyrværkeri fra vinduet & i nattøj, og uden alkohol 🙂

Der var alt alt for meget dengang, og det var slet ikke balanceret. Og slet ikke lytte til sig selv i den måde at holde jul på. Og alt det pres med at skulle sige tak på den helt rigtige måde, der kunne accepteres som ordentlig..

for gaver vi aldrig havde ønsket os, men fik stoppet ned i halsen. Som regel et viskestykke, eller en stegepande, eller noget. Og så til bare nu, det vi vælger nu..

at smide alt den angst på porten, som der var i alt det jul, og sige vi har sofadage 🙂 for det er jo både med mine sygdomme & med vores begges personligheder, at vi har brug for vores roligt & fredeligt 💕

Og glædelig jul! For der er jo intet fjernet fra julefølelsen, det er jo trods alt at have gode følelser, at julen handler om, og de er helt intakte i dag 😀 hvordan skal I holde jul i aften?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s