Det, at Sveske bare sover, selv om vi har følelser kørende..☀️

Hej, her på årets korteste dag 😀

Jeg skrev også inde på facebook, at det er den korteste dag, og Teivi kommenterede med et billede af en masse små øjne på en helt sort baggrund 😀

Der er også meget mørkt! Men nu bliver det jo også snart min fødselsdag, om kun to måneder, og jeg glæder mig i år! Om nogen har Teivi & jeg hadet vores fødselsdage.. og jeg gik rundt i mange år og troede..

at fejre mig, det var da ikke noget at fejre, kun at andre blev født.. bare så lavt selvværd. Men nu er der solskin i hverdagen ☀️ Og vi kan virkelig mærke en ting, efter vi er flyttet hertil..

Katte sover jo i mange timer om dagen, og selv når vi får mange følelser nu, og kan blive anspændte, eller kede af det, eller meget glade & i fejre-humør.. så sover Sveske bare alligevel 🙂

Det er rigtig sundt, lille kat 💕 og det viser os, at de der meget anspændte følelser bare ikke er ret anspændte nu. I vores gamle hjem, og da vi havde konflikter med forskellige..

der blev Sveske spilvågen i alarm-beredskab, ligesom os selv. Så når hun ikke bliver det nu, selv om vi får mange følelser..

det er det med at være i alarm-beredskab, der er gået væk 😀 hjernen har jo helt tilbage fra naturen, at når der er ting, der truer balancen i ens lille flok (familie), så kommer man i alarm-beredskab, indtil tingene er stabile igen.

Og det stadie kommer vi bare ikke i længere, det med at balancen for os skulle være truet. Og det er det, lille Sveske kan mærke glad’t og bare slapper af nu. Og kan sove i alle situationer, også når følelser ☀️

For vores stabilitet & balance bliver ikke udfordret mere, vi får bare normalt med følelser nu 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s