Par-situation 💕 se på hvor vores perfektionisme kom fra

Hej allesammen, og god weekend 🙂

Teivi bager julebrød & rugbrød, og vi laver ting som at stryge de nye gardiner, vi har fået i huset. Og så er min Instagram på det sidste blevet super country 😀

Med heste og bæver-dæmninger i skoven og mere. Det er jeg glad for. Hvordan skulle jeres perfekte Instagram se ud?

Vi har haft en rigtig fin par-situation her lige før, hvor vi bare snakkede så fint om vores baggrund. For at hjælpe os nu, selv om der ikke er et problem. Bare sådan forstå hinanden endnu bedre, det er så sundt bare at være tæt med en anden 💕

Vi prøver jo meget på at give slip på den perfektionisme, uden at give slip på vores ambitioner. Det er måske også en pointe, at ambitioner og perfektionisme faktisk ikke behøver at gå hånd i hånd.

Men både Teivi & jeg voksede op i familier, hvor tænkningen var ‘andre lever som i film fra Hollywood’.. og ‘andre spiser okse steaks & kronhjort hver dag’.. ‘i andre familier bager de hver søndag, og har perfekt familie-hygge, hvor børnene altid er glade, og forældrene aldrig trætte’..

Jeg kunne fortsætte, men ser i billedet? At andre familier var p.e.r.f.e.k.t.e. Og det skulle både Teivi og jeg så leve op til, i hver vores familie. Og så kom det jo i os, at vi skulle være perfekte.

Kan I genkende tingene fra jeres egne omgivelser? Og virkeligheden er jo, modsat de her billeder af ‘andre familier’, at langt de fleste slet ikke har styr på tingene, og glemmer aftaler, og siger ting de ikke skulle have sagt og..🙂

Så det der med at alt er så perfekt i andre familier, er jo forkert, men Teivi & jeg fik stadig den opgave at leve op til det.

Og i familier, hvor det er sådan, der sætter det sig bare rigtig dybt i børnene, tit døtre. Og de tager det ‘jeg skal leve op til det perfekte’ med sig ind i voksenlivet.

Teivi & jeg er sammen hjulpet meget af, at vores baggrund faktisk er den samme, bare i lidt forskellig ramme. Så vi forstår hinanden. Og så kan vi sammen sige..

‘det er jo ikke rigtigt, at ‘andre familier’ lever så perfekt. Så der er ikke det ‘i andre familier’ at leve op til.’

Så snart vi så, at hele det hvor perfekt andres liv er.. jo er noget sludder, der kunne vi slappe meget mere af 🙂

Og bare lægge det fra os, det vi lærte i vores baggrunde, at det hele skal være så perfekt & fint. For det er ikke sådan andre familier lever 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s