I går satte vi en stopper for det være perfekt!

Hej allesammen

Jeg bruger udråbstegnet i titlen for ligesom at sige også til mig selv, at det er en ret stor ting 🙂 vi snakkede jo meget i går, Teivi & jeg.

Og en af de ting, jeg nyder mest ved vores ægteskab, det er, at vi altid prøver på at finde en fælles forståelse, og common ground følelses-mæssigt.

(omg, hvor er det noget, mange par kæmper med.. at de ender med at være helt polariserede henne i hvert deres hjørne, når de skal blive enige)

Og i dag og der i går blev vi bare enige om en ny balance for det være perfekt ☀️ Det giver bare angst at skulle være fejlfri. Og det kan virkelig være en lettelse at komme over det med, at man aldrig må begå en fejl.

Det er noget, som vi begge har kæmpet med, og jo især mange unge piger gør. Der kan det virkelig være en lettelse med assistance fra en, man er tæt på (som os i går) at holde hinanden i hånden symbolsk..

Mens man snakker om okay, lad os faktisk snakke om fejl, vi har begået. Og bare sige ja, det indeholder jeg også. At jeg begik den fejl, og mange andre fejl også 🙂

Da vi gjorde det, mærkede jeg her efter at have sovet bare en lettelse & en helt ny ro. For det giver bare angst at bygge så høje forventninger op til en selv. Og ingen fortjener det 💕

Men man skal være klar til det give slip-øjeblik, og det kræver afsindigt mod. Men er så sundt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s