Svær opgave Teivi gav mig ud af et varmt hjerte 💕

Hej allesammen

Sker der også meget i jeres liv i øjeblikket? 🙂 vi har haft den mest intense eftermiddag med intens diskuteren, mest fordi jeg skulle samle mod til en opgave, som Teivi gav mig..

Læg til side, at hun nogle gange har brug for støtte, eller at nogen anden har det.. drag omsorg for mig selv for en gangs skyld.. tænk på mine egne følelser lige nu i første række..

Ikke glemme andres & hendes, men for en gangs skyld pas på mig selv, og ikke kun på mine omgivelser. Og øve mig i kun at give, det jeg kan klare. Og ikke føle en forpligtelse til at være med alle, der har brug for støtte.

Omg! For mig, der voksede op med den rolle at være den pæne, som i min barndom havde den rolle at passe på mine forældres hjerter (helt absurd med de ombyttede roller)..

noget, som jeg tog med videre i alle skoler, og helt her til Estland, at passe langt bedre på andre, og føle med dem, og støtte mine omgivelser.. mens jeg selv har manglet det præcis samme fra mig selv 💕

Det er det klassiske for os pæne.. at vi er den søde, der er god ved alle, men både glemmer & tør ikke være gode ved os selv. Så det hele har handlet om, at Teivi virkelig pressede mig ift. at gøre den følelses-ting..

som kræver enormt meget mod af mig, når jeg aldrig før har taget hånd om mit eget hjerte, stort set kun andres 💕 men jeg prøver, Teivi, jeg prøver.

Også fordi at f.eks. i øjeblikket er Teivi’s arbejde enormt stressende og krævende, og der har hun jo brug for støtte.. så at hun netop der siger bare tag hånd om dig selv. Det er en helt ny rolle for mig..

Det føles mærkeligt, men også lidt lettende at give slip på noget af det pres 🙂 så tak søde Teivi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s