Vi havde bare brug for et hjem 🎄

Hej allesammen..

Og glædelig snart juleaften 🎄 har I fået tingene på plads til jul? Vi har endda følt os lidt juletravle i år, og det er en ny ting for os.. men er også begyndt at have en mere aktiv hverdag.

I det hele taget er det jo alt, der har ændret sig, siden vi flyttede. Og i dag kom vi til det, efter at have gjort mere på vores nye hjem, at det faktisk er vores personligheder nu, der er i indretningen 💕

Vi har virkelig julet op, for vi er done med at holde det nede, jul & nyde 🙂 og så laver vi vegetar julemiddag i år! Bliver spændende!

Vi er Virkelig i gang med at forandre os, og har skulle finde ud af den ting i hinanden, men det er jo godt. Mest af alt at vi for første gang i vores liv har et hjem, der føles som et 🐈

Det er, den bedste julegave vi har givet os selv. Og det giver bare rigtig store forandringer, at vi nu har et sted, hvor vi både ift. mine diagnoser & bare tingene i hverdagen..

kan føle den nødvendige tryghed til at give slip, og lade følelserne bearbejde og slippe ud. Det er bare så vigtigt. Vi kalder det sofadage, nu når vi har fået os en sofa 😀

At man har en oase, hvor hjertet kan slappe af til, at man får bearbejdet de mange indtryk, der jo også er endnu flere her omkring jul. Kender I det? At man kan føle sig helt overvældet.

Og to vildt gode ting det seneste døgn er, at Teivi kom hjem med en julegave til mig! Da hun også shoppede lidt til vores hjem her 💕

Er de ikke fine? 🙂 her i Estland har man brug for et helt udvalg af vanter, så man har til få minusgrader, og til – 10, -20 og til -30, alle med hver deres mængde af lag i ens tøj.

Og så i går gik en af mine store Estland drømme i opfyldelse 😀 vi var ude ved Männikjärv, der er et helt unikt naturområde. Et af træerne der har vokset siden 1925, og er under to meter højt, fordi det er tundra der som i Sibirien. Der er virkelig smukt!

Vejret var ikke helt med os, det blev hagl 😀 men faktisk var det også lidt nice til den natur.

Og så lå der det mest romantiske landbrug, der er omdannet til museum, hvor de havde heste! Omg, vi fik bekræftet, at når vi er blevet helt rolige her & Teivi har kørekort en dag, så skal vi tage ridning op igen. Vi savner det!

Vi formåede endda også at gå på julemarkedet her i Tartu, og vores gode ven, som vi var i naturen sammen med sagde, at så har vi da haft den perfekte dag, og det havde vi.

Vi købte øko honning af dem, der også havde bivoks lys, og det var enormt godt at opleve også, at med mine diagnoser, hvor jeg jo får så mange indtryk og bliver træt..

lige håndterede både julemarked og ud i naturen, for vi elsker jo de ting 💕 og vi er trætte, men det er egentlig på en god måde, for det er gode ændringer helt siden vi flyttede i slut-oktober.

Så vi kan bare være glade, og så lige have nogle sofadage 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s