Det er mest bare bitterhed, vi giver slip på 💕

Hej, der er noget, der har bygget sig op 🙂

Føler I også nogle gange, at den mest bidende følelse at gå rundt med, det er, hvis man er bitter? Den kan virkelig gå dybt ind på en ubehagelig måde.

Så det er virkelig en forbedring helt på hverdags-niveau, at den ting især er bare god nu 🙂 jeg skrev om før, at mine sygdomme spillede lidt ind.. men hele den historie med hvor de kom fra er ligegyldig nu.

Og jeg havde et øjeblik i sommerferien, hvor jeg bare tilgav alle, og det nåede et 2.0 niveau i går 💕 så minderne gerne må være sket.

Teivi læste en artikel, der var lidt til den spirituelle side, og det er vi altid noget skeptiske overfor med god grund.. men de skrev godt nok, at når man giver slip på især vrede, men også andre intense negative følelser, som vi jo har haft..

at så er det normalt, at man stopper med at spise kød. Og det gjorde vi jo her i vores nye hjem 🙂 vi laver ikke kød mere, kun fisk og pålæg, men har nok social forståelse til bare at spise med, når vi er nogle steder 🏡

Så der kan have været en pointe i den artikel, tænker vi. Og det føles virkelig godt, at vi ikke længere føler, at noget bider indeni. Det er sundt.

Jeg har jo mine diagnoser, og de ting i vores historie skete, det kan man ikke ændre på.. Men der er en verden til forskel på, hvordan vi tænker om dem nu ☀️

Jeg har ikke længere et behov for at få fortalt nogen, hvad jeg følte da det og det.. og vi føler os ikke længere splittede mellem vores to hjemlande, Teivi & jeg, vi kan bare have hjem begge steder 🇩🇰🇪🇪

Alle de ting, der generelt har bidt indeni, at de bare er gledet mere og mere ud..💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s