Blev så bekymret, men alt er jo godt 😀

Hej allesammen

Glæder I jer til jul? Jeg skal prøve på at sætte ord på en følelse, der var lidt i dag og i går, men hvor vi til sidst fandt ud af, at jeg jo bare generelt har det svært med, når tingene skifter. Selv når det er gode skift i hverdagen.

Vi har brugt halvanden måned på at bygge her i enormt tempo, for det er vigtigt for os at have et stabilt hjem – så vi har ønsket, at flytte-processen ikke skulle vare måneder.

Det er helt fint ellers, og så nu er der et skift til stille & rolig julehygge, og jeg elsker den ting, altså julehygge 😀 når jeg skriver her, så kan jeg jo godt se, at det bare er mine diagnoser, der får mig til at tænke.

For de fik mig til at synes, at det var så svært et skift fra bygge rede og så til nu bare julehygge. De diagnoser synes, at alle skift er et problem. Men det er  jo fint alting, og jeg smiler nu..

For kan egentlig godt se det lidt komiske i, at der er de diagnoser der får mig til at tænke alt muligt.. som at det skulle være dramatisk, når vi går fra flytte til julehygge 😀

Virkelig, jeg sammenligner dem nogle gange med en super-dramatisk person, som går omg, hvad gør vi? over alting 😀 og så er det Teivi & min opgave at lige give den indflydelse på mine tanker et spark ud af hoveddøren 😀

Jeg håber, det giver mening for jer, men det der med, at man kan blive så bekymret.. og så finder jeg jo hele tiden ud af, at der ikke er noget dramatisk 🙂

Det gode langsigtet er, at det hjælper mig den her erfaring med igen & igen at finde ud af, at der ikke var et problem. For jeg har lært bedre at lige se, når der måske er tale om diagnoser og ikke noget reelt problem i hverdagen.

Det bliver ligesom ens automatiske tanke at bare sige ‘ah, ti stille diagnoser, det hele er jo altid fint, stop med at være i tvivl’ 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s